arrow_drop_up arrow_drop_down
18 juni 2016 
in Overig

Zelfvertrouwen vergroten? Zelfvertrouwencoach Inge Ketels kan je helpen!

Loop je weleens tegen het volgende aan?
• Je legt de lat vaak hoog, bent perfectionistisch.
• Je hebt het idee niet goed genoeg te zijn of te weinig te kunnen/hebben en daardoor onvoldoende hoogte te krijgen van eigen competenties,
• Zelfvertrouwen en opkomen voor zichzelf zijn vaardigheden die je graag zou willen ontwikkelen.
• Contact maken met anderen vind je soms moeilijk
• Je piekert veel.
• Je praat negatief tegen jezelf. Je richt je meer op dingen die nog niet af zijn, problemen, moeilijkheden, mislukkingen en wat er nog niet is.

Een tekort aan zelfvertrouwen heeft een negatieve impact op je carrière/bedrijf, relaties, welzijn en zelfbeeld. Je ziet minder kansen. Je benut mogelijkheden niet, omdat je niet durft of (te) lang twijfelt. Mensen lijken je niet helemaal te zien staan. Contacten en relaties missen iets. Wat in je zit, komt niet volledig tot uiting. Je potentieel blijft, pijnlijk soms, zitten. Ook je genieten van ’t leven is minder dan wat ’t zou kunnen zijn.

Zó werk je aan je zelfvertrouwen

Zelfvertrouwencoach Inge Ketels* leert jou tijdens de training je zelfvertrouwen vergroten en te behouden, continu! Zo kan je makkelijker je talenten tot uiting brengen, werk doen dat je graag doet, toffe contacten hebben, je ideale werk- en levensstijl realiseren en genieten van jezelf en je leven.

Tijdens de training Zelfvertrouwen en Assertiviteit gaan we in op de bouwstenen voor zelfvertrouwen, werken we aan mindset en oefenen we veel. Het is erg praktisch gericht en een boost om sterker in je schoenen te staan. Je gaat naar huis met een vernieuwd zelfvertrouwen. Uit de vele reacties van eerdere cursisten weten we dat deze aanpak werkt! Mensen gaan hun sterktes zien, makkelijker contact leggen, meer durven, zichzelf meer waarderen, anders denken over zichzelf en hun situatie. Ze bereiken gemakkelijker hun doelen. Deze dag is geschikt voor werknemers, freelancers én ondernemers!

Om je resultaat te waarborgen, krijg je nadien toegang tot de online training ‘bouwen aan je  zelfvertrouwen’. Zo blijf je in contact met het materiaal en heb je de mogelijkheid om telkens opnieuw die technieken die je helpen met telkens meer resultaat toe te passen. Op het einde van de online training is er een vragenmoment, waarin je al je vragen kan stellen.

De combinatie van trainingsdag mét online training vergroot je resultaat. Deze training is de aangewezen manier om je zelfvertrouwen te vergroten bij issues als opkomen voor jezelf, solliciteren, klanten werven, omgaan met moeilijke mensen,….

Resultaten die je mag verwachten:
• je voelt je gewaardeerd en merkt zelf de goede dingen op die je doet
• je weet dat je impact hebt en van betekenis bent voor veel mensen
• je durft gemakkelijker stappen te zetten en dingen te ondernemen
• je hebt een positieve mindset opgebouwd en weet die te onderhouden. Zo kom je sterker over, hebt een positieve uitstraling en bereikt makkelijker wat je wil.
• je legt makkelijker contact
• je staat positiever in het leven en bekijkt situaties vanuit een gunstig perspectief.

Verdere praktische info lees je hier.

Kennismaken? Download het gratis, inspirerende e-book ‘Test je Innerlijk Leiderschap’ en test je zelfvertrouwen! Klik op deze link en vul je naam en mailadres in. Je ontvangt tevens maandelijkse inspirerende artikels rond goed voelen in je vel, van stress naar rust en optimaal leven.

 

Inge Ketels, Zelvertrouwencoach, Spreker Meet The Expert, 20/09/2014.

Inge Ketels, Zelfvertrouwencoach

*Inge Ketels is zelfvertrouwencoach en eigenaar van Bureau Stroom. Ze ondersteunt je om van stress naar topprestatie te gaan. Ze helpt hoger opgeleiden die worstelen met een gevoel van vast zitten. Soms voelen ze zich onzeker, overstelpt, willen ze meer uit zichzelf of hun leven halen en weten ze niet hoe. Inge helpt je uit jezelf te halen wat erin zit en je leven maximaal te leven vanuit vertrouwen en flow.

 
 
 
 
 
Jan Schiltz

Door

Jan Schiltz

op 23 July 2015

Geachte, Ik lees dat de doelgroep: "30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan.", daar hoor ik niet bij en kan dan ook moeilijk meedoen met uw activiteiten. Ik lees echter wel graag uw artikels. Vriendelijke groet, Jan

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 24 July 2015

Beste Jan, Dank voor je bericht. De meeste van onze klanten vallen binnen die doelgroep, maar ook 20-ers en 50-ers en zelfs 60-ers komen bij ons aankloppen en zijn welkom! Dus misschien tot binnenkort:-)? Groeten, Katrin

Silke

Door

Silke

op 28 August 2015

Goede morgen, Is het ook mogelijk om de dagelijks inspirerende quotes, links naar boeken, interessante websites te ontvangen via mail? Ik zit nl niet op facebook en zou deze toch graag ontvangen. Alvast bedankt voor uw reactie. Groeten, Silke

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 28 August 2015

Dag Silke, Dagelijks is dat niet mogelijk:-). Je kan je wel abonneren op ons eZine, dan krijg je elke paar weken loopbaangerelateerde artikels en het gratis eBook Personal Branding. Als je dit wil, mag je je naam en mailadres invullen op https://www.passionforwork.be. Groeten, Katrin

Aleksandr

Door

Aleksandr

op 18 September 2016

Met vriendelijke groeten, Aleksandr.

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?