arrow_drop_up arrow_drop_down
24 september 2018 
in Geluk

Werkgeluk, wat betekent dat voor jou? Door Passion for Work-coach Katrin Van de Water

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Wij geloven dan ook dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties moet staan. En om dat onder de aandacht te brengen, heeft Tryangle de week van 24 tot en met 28 september 2018 uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk samen met organisaties en professionals uit het vakgebied.

Waarom Passion for Work meewerkt aan de Week van Werkgeluk.

Waarom we bij Passion for Work met plezier de Week van het Werkgeluk  ondersteunen? Katrin Van de Water, zaakvoerster van Passion for Work, vertelt het je graag:

Cijfers liegen er niet om (bron: Tryangle). Mensen ervaren in meer of mindere mate geluk op het werk. En omdat dit een heel groot effect heeft op de rest van hun leven, is het belangrijk om hierbij stil te staan!

Wat werkgeluk betekent voor Katrin Van de Water

Facebook Live met Griet Deca

Griet Deca, zaakvoerster van Tryangle, schreef over dit thema een boek: Van welvaart naar werkgeluk.
Griet Deca neemt je op sleeptouw door een boeiende wereld in volle verandering op basis van de kennis en inzichten uit haar bijna twintigjarige carrière als bedrijfstrainer. Ze biedt handvatten voor houvast op de cakewalk van feiten, anekdotes en theorieën zodat de huidige (onder)stromen die gezondheid op de werkvloer beïnvloeden, duidelijk worden. Een aanrader!

Wil jij zelf je werkgeluk verhogen?

Dan is het belangrijk te weten wat jij daarvoor nodig hebt, want dat is voor iedereen anders! We gaan jouw carrièrepaspoort opmaken in het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’. Hierdoor heb jij zicht op de ingrediënten die bijdragen aan jouw werkgeluk zodat jij duurzaam energie krijgt van je werk!

Dit programma kun je betalen met loopbaancheques, waardoor je 8 u coaching krijgt voor €80 (werkelijke waarde is €1.100). Vraag snel een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt.

 

Van der Stock Magda

Door

Van der Stock Magda

op 11 November 2018

Ik zou graag het boek van Griet Deca bestellen maar weet niet hoe ik de kortingcode voor 3€ reductie tot 15/11/18 moet ingeven. Kunnen jullie mij een kortingcodenr geven? Dan kan ik het boeiend boek over een zeer interessant onderwerp bestellen. Bij ons op het werk kregen verschillende jonge werknemers een burn-out. Ik zou dit graag willen doorgronden en uitvissen.

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 16 November 2018

Dag Magda, je kan best een mailtje sturen naar griet@tryangle.be. En weet dat we ook mensen met een burn-out kunnen helpen door inzicht te geven in hun carrièrepaspoort. We vragen hen hoeveel energie ze krijgen van hun werk (cijfer van 0 tot 10). Als het langdurig onder 5/10 is, zitten ze in de gevarenzone van burn-out of bore-out. We gaan dan samen met hen op zoek naar wat zij nodig hebben om duurzaam energie te krijgen van hun werk. We nemen hun waarden en competenties onder de loupe. Dit kan al door inzet van 1 loopbaancheque, wat maar €40 kost. Mensen kunnen een gratis telefonisch kennismakingsgesprek vragen via https://passionforwork.be/gratis-kennismakingsgesprek/.

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?