Koekje erbij?
Gratis eBook
TestDOWNLOAD NU

Page content

article content

Werkgeluk, wat betekent dat voor jou? Door Passion for Work-coach Katrin Van de Water

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Wij geloven dan ook dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties moet staan. En om dat onder de aandacht te brengen, heeft Tryangle de week van 24 tot en met 28 september 2018 uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk samen met organisaties en professionals uit het vakgebied.

Waarom Passion for Work meewerkt aan de Week van Werkgeluk.

Waarom we bij Passion for Work met plezier de Week van het Werkgeluk  ondersteunen? Katrin Van de Water, zaakvoerster van Passion for Work, vertelt het je graag:

Cijfers liegen er niet om (bron: Tryangle). Mensen ervaren in meer of mindere mate geluk op het werk. En omdat dit een heel groot effect heeft op de rest van hun leven, is het belangrijk om hierbij stil te staan!

Wat werkgeluk betekent voor Katrin Van de Water

Facebook Live met Griet Deca

Griet Deca, zaakvoerster van Tryangle, schreef over dit thema een boek: Van welvaart naar werkgeluk.
Griet Deca neemt je op sleeptouw door een boeiende wereld in volle verandering op basis van de kennis en inzichten uit haar bijna twintigjarige carrière als bedrijfstrainer. Ze biedt handvatten voor houvast op de cakewalk van feiten, anekdotes en theorieën zodat de huidige (onder)stromen die gezondheid op de werkvloer beïnvloeden, duidelijk worden. Een aanrader!

Speciaal voor Passion for Work geeft Griet Deca op 3 oktober om 20 uur een Facebook Live! Heb jij een vraag over Werkgeluk voor haar? Mail deze naar admin@passionforwork.net mvv werkgeluk. Ga de avond zelf naar www.facebook.com/passionforwork en Katrin legt jouw vragen voor aan Griet beantwoordt dan met plezier jouw vraag!

Wil jij zelf je werkgeluk verhogen?

Dan is het belangrijk te weten wat jij daarvoor nodig hebt, want dat is voor iedereen anders! We gaan jouw carrièrepaspoort opmaken in het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’. Hierdoor heb jij zicht op de ingrediënten die bijdragen aan jouw werkgeluk zodat jij duurzaam energie krijgt van je werk!

Dit programma kun je betalen met loopbaancheques, waardoor je 8 u coaching krijgt voor €80 (werkelijke waarde is €1.100). Vraag snel een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt.

 

Comment Section

0 reacties op “Werkgeluk, wat betekent dat voor jou? Door Passion for Work-coach Katrin Van de Water

Plaats een reactie


*