101 ideeën én heel veel leuk vinden? Multipotential gespot!? 

Start over: 

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

ik ben erbij!

Gratis online webinar: wat ga je leren?

  • wat is een multipotential of creatieve generalist?
  • hoe maak je keuzes als je 1001 ideeën hebt?
  • hoe zorg je ervoor dat je toch resultaten boekt en niet blijft hangen in ‘denken over’?
  • hoor je het verhaal van Katleen, die als ondernemer volgende rollen vervult: loopbaancoach, personal organizer, out-of-office host, architectuur en designfanaat, food&beverages DIY-er…
  • kom je te weten hoe je 8 uur coaching kan krijgen voor €80 door inzet van je loopbaancheques (werkelijke waarde is €1.100!, Vlaamse subsidie, ook voor zelfstandigen!)
  • inclusief live vraag- en antwoordsessie met Katrin.

Vul hiernaast je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd. 

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Geen opnames

LIVE uitzending, geen opnames

Maximaal 1.000 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

Over Katrin

Als kind wilde ze leerkracht worden, maar ook schaapherder, reiziger, ontwikkelingshelpster, journalist, eigenaresse van een B&B, boerin, verpleegster en ook nog garagist… Op haar 12de was de conclusie uit de testen van PMS: ‘Ze is niet ambitieus’. Ze kende dat woord niet en vroeg met grote ogen aan haar moeder wat dat betekende: ‘Schat, je bent niet uitgesproken, je vindt alles leuk!’ Ja, inderdaad…. Ze koos voor de opleiding Master Economie, lekker breed. Werkte 3 jaar in het onderwijs, koos daarna voor het bedrijfsleven en maakte carrière in de HR. Voor haar 30ste had ze een bore-out en een burn-out… Tijd voor een totale ommekeer!

Ondernemerschap lonkte! Er ging een wereld voor haar open! Ze slurpte de kennis, wijsheid en ervaring van zeer succesvolle ondernemers op, wat vond ze dit interessant! Ze leeft haar leven en haar dromen, verhuisde naar Andalusië en later naar Ibiza, werkt met groepen, steunt ontwikkelingsprojecten in Afrika, schrijft veel artikels, is aandeelhouder in een start-up, heeft een nieuw bedrijf opgericht in aankoop en verhuur van vastgoed… En ze bruist van de energie! Ze deelt haar tips en ervaringen graag met je!

Multipotential en hoe omgaan met keuzestress…

reserveer nu je plek!