arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe als ondernemer klantmagnetisch worden?

Start over: 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reserveer hieronder je plek

Gratis online webinar: wat ga je leren?

  • Het belang van online en offline zichtbaarheid
  • Het verschil tussen ondernemers die succesvol zijn en die niet succesvol zijn
  • Vier praktische tips om klantmagnetisch te worden
  • Inclusief vraag- en antwoordsessie met Katrin Van de Water, bezielster van Passion for Work. Zij bouwde dit bedrijf in 12 jaar uit tot een gevestigde waarde, duizenden mensen vonden intussen de weg en gingen aan de slag met hun Personal Branding.

Vul hiernaast je naam en mailadres in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.


Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Uitnodiging voor jou!

Inclusief Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Met speciale bonus

ontdek welke vragen je op weg helpen

Maximaal 1.000 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

Over Katrin, oprichtster van Passion for Work

Ik herinner het me als de dag van gisteren, 8 jaar geleden, ik had een website met een gratis eBook en had 2 of 3 klanten per maand via Passion for Work. Moe werd ik ervan… even dacht ik er zelfs aan om op te geven en terug in loondienst te gaan… En toen kwam de redding!


Ik kreeg telefoon van Jobat met de vraag of ik voor hen artikels wilde schrijven en lezingen wilde geven. Die telefoon was geen toeval… Ik had de week ervoor iets gedaan waardoor ik gebeld werd! En toen ging het snel… zo snel dat ik het niet meer alleen kon en mijn methode ook aanleerde aan andere coaches met wie ik ging samenwerken… én er kwam een continue klantenstroom op gang! Duizenden mensen vonden intussen de weg naar Passion for Work, allen op zoek naar hoe ze hun droombaan of droombedrijf konden realiseren!

Hoe als ondernemer klantmagnetisch worden?

Tijdens dit webinar leer je het belang kennen van online en offline zichtbaarheid, waardoor je zelf gebeld wordt én er een permanente klantenstroom op gang komt…

reserveer nu je plek!

Koekje erbij?