arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe combineer ik mijn job met mijn gezin?

Start over: 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

ik ben erbij!


De perfecte ouder & de perfecte werknemer:
als het teveel wordt en hoe het anders kan. 

Gratis online webinar: wat ga je ontdekken?

  • Hoe je als werkende ouder alle ballen in de lucht houdt
  • Wat je kunt doen als je een schuldgevoel hebt dat je niet overal tegelijk kunt zijn
  • Hoe meer geluk in jouw werk een positieve invloed heeft op jouw gezin
  • Hoe je 8 uur coaching kan krijgen voor €80 door inzet van loopbaancheques (werkelijke waarde is €1.100, ook voor zelfstandigen!)
  • Inclusief vraag- en antwoordsessie met Hilde De Brauw, loopbaancoach bij Passion for Work.

Vul hiernaast je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.
Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Inclusief Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Met speciale bonus

ontdek welke vragen je op weg helpen

Maximaal 1.000 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

Over Hilde


Hilde De Brauw is loopbaancoach bij Passion for Work en is gefascineerd door de combinatie werk – ouderschap. De meeste ouders combineren een gezin met werk buitenshuis.

Ik heb zelf ervaren hoe pittig dit kan zijn want ik heb zelf 2 kinderen en was ook plusmama van de dochter  van mijn partner. Tegelijk had ik een veeleisende job.  


Aan de ene kant wil je het supergoed doen als papa/mama, aan de andere kant ben je gedreven en vol gezonde ambitie om op het werk sterk te presteren. Je hebt je handen op alle fronten meer dan vol en toch blijven je to-do-lijstjes uitpuilen. Je hebt te weinig tijd om aan ieders verwachtingen te voldoen. Steeds weer zijn er nieuwe dringende brandjes die geblust moeten worden. De emoties durven al eens hoog oplopen en op het einde van de dag voel je je schuldig en vaak volledig uitgeput.

 

Zou het niet leuker zijn als je voldoende veerkrachtig bent om die twee belangrijke onderdelen van je leven optimaal in balans te houden? Hoe? Je ontdekt het in het webinar.


Hoe combineer ik mijn job met mijn gezin?

reserveer nu je plek!

Koekje erbij?