arrow_drop_up arrow_drop_down

Zo blijf je future-proof in jouw loopbaan 

Start over: 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

ik ben erbij!

Gratis online webinar: wat ga je ontdekken?

  • Hoe kan ik mezelf voorbereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik (en mijn skill-set) nog aantrekkelijk blijf voor een werkgever?
  • Hoe hou ik voeling met trends en evoluties in mijn sector?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik me ook goed en energiek blijf voelen bij al die verandering en onzekerheid?
  • Hoe kan een loopbaancoach mij met dit alles helpen?

Vul hiernaast je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.

Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

In dit webinar:

Hoe kan ik mezelf voorbereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst?
Studies laten zien dat de wereld verandert door automatisering en digitalisering en dat heeft een serieuze impact op ons professionele leven. Dit hoeft geen bedreiging te zijn, maar dit kun je juist zien als een hele mooie kans. 


Wat komt er nog allemaal op je af? Zal jouw job binnen 5 jaar nog bestaan?
En als deze nog bestaat, zal je ze op dezelfde manier nog kunnen invullen? Hoe kan ik me klaarstomen voor een job die nu nog niet bestaat? In het webinar ontdek je 8 gamechangers die jou zullen helpen bij het future-proof maken van jouw loopbaan. 

Inclusief Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Met speciale bonus

ontdek welke vragen je op weg helpen

Maximaal 1.000 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

Over Hilde

Als loopbaancoach heb ik dagelijks afspraken met mensen die schrik hebben.

Schrik om hun job te verliezen in de nabije toekomst door de steeds groeiende automatisering.

Om niet meer mee te kunnen met alle veranderingen die op hen afkomen. Om vastgeroest te geraken. Schrik dat ze oud en dus ook 'out' zijn en niet meer kunnen veranderen van job of bedrijf.

Ikzelf ben 54 en heb recent nog een nieuwe loopbaankeuze gemaakt. Leeftijd bepaalt dus zeker niet je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt! Ik gaf hierover deze maand een interview aan het magazine Fifty & Me, samen met andere 50plussers.


Als loopbaancoach en arbeidsmarktexperte kan ik ook jou helpen je angsten te overwinnen en de toekomst te zien als een vat vol opportuniteiten. Het vergt inspanningen en soms uit je comfortzone gaan maar wees gerust: Als je gelooft in jezelf, val je op je pootjes! Hoe? Schrijf je snel in voor het webinar en verneem hoe jij in actie kan komen!

Zo blijf je future-proof in jouw loopbaan 

reserveer nu je plek!

Koekje erbij?