Karolien Embo

Provincie Antwerpen, Sint-Amands

Coach voor Passion for Work

De voorbije 18 jaar heb ik een brede ervaring opgedaan in het zoeken, aanwerven, inzetten en begeleiden van werknemers. Ik ken enerzijds de verwachtingen van werkgevers en anderzijds ben ik erg bedreven in het mee ontdekken van de talenten en sterktes. Vanuit mijn commerciële en leidinggevende ervaring kan ik je tips geven over hoe je je het beste “verkoopt” tijdens een sollicitatieprocedure. Samen gaan we op zoek naar waar je goed in bent én wat je graag doet en dit in een omgeving die bij je past. Zelf heb ik ook mijn carrière een andere wending gegeven. Na 15 jaar in loondienst, heb ik er bewust voor gekozen om als zelfstandige aan de slag te gaan. Dit om nog meer te kunnen kiezen voor mijn passie, voor wat ik het liefste doe en het beste kan namelijk mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en mee op zoek gaan naar de sterktes en uitdagingen van éénieder. Als coach blijf je steeds aan de slag gaan met je eigen ontwikkeling. Zo ben ik ondertussen gecertifieerd coach en gecertifieerd stress- en burnout coach.

Bij mij kan je terecht voor een doelgerichte en pragmatische aanpak, een oprechte interesse in jou en je loopbaan en een vertrouwen in de kracht van elke persoon. Samen gaan we op weg zodat je terug voluit kan genieten van je job!

In mijn vrije tijd ga ik heel graag uit eten in het gezelschap van vrienden en gezin, hou ik ervan te wandelen met de hond of een boek te lezen, blijf ik investeren in mijn eigen ontwikkeling en volg ik opleidingen en vind ik het superfijn te reizen

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Direct een gratis TELEFONISCH kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:

Antwerpen:
Karin Cammaerts
Anja Van Nueten
Linda Kleingeld

Limburg:
Catherine Hoogmartens
Mieke Meynen

Oost-Vlaanderen:
Katleen Straetmans
Isabelle Decramer

West-Vlaanderen
Isabelle Decramer

Vlaams-Brabant/Brussel:
Ruth Verhasselt
Isabelle Dewinkeler

Operational Passionista:
Valérie Gerardi

Zaakvoerder:
Katrin Van de Water