Isabelle Dewinkeler

Provincie Vlaams-Brabant, Diest/ Korbeek-Lo

Zelfstandig consultant voor Passion for Work

Ik ben altijd geboeid geweest door wat mensen drijft, wat hen bezig houdt, hoe hun leven loopt met de nodige hoogtes en laagtes, wat het verhaal achter het gezicht is . Op mijn 18e was het dan ook logisch dat ik sociale pedagogie ging studeren aan de universiteit. Na mijn studies kwam ik eerder toevallig als lector in het hoger onderwijs terecht. Al snel werd voor mij duidelijk dat het verhaal achter de student voor mij belangrijker was dan het lesgeven zelf en daarom groeide ik door naar de functie van studentendecaan. Studenten in hun kracht zetten en samen met hen op zoek gaan naar de geschikte opleiding, naar een stageplaats die hun energie geeft en hun talenten naar boven laat drijven…

Een paar jaar geleden kreeg ik weer ‘goesting’ om iets nieuws te doen met mijn loopbaan. Na enig zoekwerk besliste ik om te studeren voor familiaal bemiddelaar. Sinds 2015 begeleid ik koppels en gezinnen die het moeilijk hebben met zichzelf en elkaar. Samen met hen tot een succesvolle en duurzame bemiddeling komen, geeft me veel voldoening. En toen kwam Passion for Work op mijn pad, wat weer een nieuwe uitdaging betekende.

Dankzij mijn ervaringen als coach en bemiddelaar en mijn oprechte bezorgdheid om mensen, begeleid ik als loopbaancoach heel graag mensen in hun zoektocht naar de voor hen ideale job. Samen op zoek gaan naar wat belangrijk is in een loopbaan en in kaart brengen wat energie geeft in een job, is wat ik met veel “passion for work” doe. Belangrijk voor mij is ook om het hele plaatje in kaart te brengen. Het gaat niet alleen over een job maar over hoe je als persoon in het leven wil staan, waar je talenten liggen, waarom je een bepaalde weg wil opgaan, wat je energie geeft.

Ook voor mij moet het hele plaatje kloppen. Daarom ben ik niet alleen in mijn job maar ook in mijn vrije tijd graag actief bezig. Zo geniet ik met volle teugen van de natuur, hou ik van stevige wandel- en fietstochten, tennissen, skiën… Ook reizen boeit me enorm omdat ik ervan tot rust kom en het mijn horizon verbreedt waardoor ik de dingen in een beter perspectief kan zien

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Direct een gratis TELEFONISCH kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:

Antwerpen:
Karin Cammaerts
Anja Van Nueten
Linda Kleingeld

Limburg:
Catherine Hoogmartens
Mieke Meynen

Oost-Vlaanderen:
Katleen Straetmans
Isabelle Decramer

West-Vlaanderen
Isabelle Decramer

Vlaams-Brabant/Brussel:
Ruth Verhasselt
Isabelle Dewinkeler

Operational Passionista:
Valérie Gerardi

Zaakvoerder:
Katrin Van de Water