Isabelle Decramer

Oost- & West-Vlaanderen, Aalst & Damme

Zelfstandig consultant voor Passion for Work

Ik ben gefascineerd door wat mensen drijft, wat hen belemmert, welke patronen ze gaandeweg ontwikkelen enz. In mijn praktijk als conflictbemiddelaar merkte ik dat heel veel mensen niet goed in hun vel zitten en eigenlijk niet goed weten wat ze willen met hun leven. Vaak houden ze zichzelf onbewust tegen. Dat motiveerde me om gezinswetenschappen en psychotherapie te studeren en een opleiding tot professionele coach te volgen.

Als moeder van 4 kinderen ken ik heel goed de uitdaging om balans te vinden tussen gezin en carrière.
Deze ervaring gebruik ik nu om mensen te begeleiden, zowel in hun professionele als in hun privéleven.

Werk heeft een hoger doel dan alleen maar geld verdienen. Iedereen heeft bepaalde natuurtalenten meegekregen. Werk is daarmee het belangrijkste communicatiekanaal bij uitstek om deze boodschap te laten gelden.

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders. Tijdens diverse gesprekken wordt op maat van jouw specifieke loopbaanvragen en doelstellingen gewerkt. Het geeft je de kans om onder professionele begeleiding stil te staan bij je job, je loopbaan, opleidingen, de plaats van werk in je leven, je talenten, je dromen,… Je krijgt hierdoor duidelijkheid, kan gerichte actie ondernemen en kan weloverwogen keuzes maken.

Als burn-out coach heb ik er ook extra aandacht voor dat het evenwicht bewaard blijft en dat je je eigen grenzen leert kennen en bewaken.

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van mijn gezin. Ik ben ook een echt natuurmens, spendeer veel tijd met mijn hond en paard en hou ervan me permanent te ontwikkelen…

Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ en ‘sollicitatietraining’

Ervaring van een klant:

Via Facebook kwam ik in contact met Passion for Work. Al snel leek mij dit een organisatie die weet waar men mee bezig is, met de nodige professionaliteit en vooral met de nodige PASSIE!

Net naar die passie was ik terug op zoek en dank zij mijn coach Isabelle heb ik deze terug gevonden.Ik heb onmiddellijk het gevoel gehad dat ik op een professionele maar toch persoonlijke manier mijn verhaal kon vertellen en dat de gebruikte methode ook onderbouwd is.

De sterktes die ik heb maar die wat onder het stof lagen werden weer opgepoetst, het zelfvertrouwen aangewakkerd en de inzichten werden helder. Nu heb ik de stap durven zetten om een open gesprek aan te gaan met mijn manager en ben ik terug trotse eigenares van een boeiende carrière die op mijn lijf geschreven is!

Ben je op zoek naar jezelf, naar je sterktes, naar jouw next step? Dan ben je bij de Passion for Work zeker aan het juiste adres!

Karolien Denoo, Senior HR Consultant, volgde programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Direct een gratis TELEFONISCH kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:

Antwerpen:
Karin Cammaerts
Anja Van Nueten
Linda Kleingeld

Limburg:
Catherine Hoogmartens
Mieke Meynen

Oost-Vlaanderen:
Katleen Straetmans
Isabelle Decramer

West-Vlaanderen
Isabelle Decramer

Vlaams-Brabant/Brussel:
Ruth Verhasselt
Isabelle Dewinkeler

Operational Passionista:
Valérie Gerardi

Zaakvoerder:
Katrin Van de Water