Passion for Work team

Valérie Gerardi

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Operational Passionista voor Passion for Work

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Na vier jaar gewerkt te hebben als Junior Accountant had ik reeds op jonge leeftijd last van een 'bore-out’. Ik deed mijn job goed, maar voelde geen prikkels en motivatie meer om hierin verder te evolueren. Ik voelde dat ik mezelf verloochende. Allerlei vragen doken in mij op: “Is dit het leven nu?” “Doe ik dit wel graag?” “Waar ben ik mee bezig?” “Waar krijg ik energie van?” “Wil ik wel accountant worden?” “Wie ben ik?” Ik voelde dat ik naar Italië moest, naar mijn geliefde land om terug een connectie te krijgen met mijn hart. Daar vond ik mijn verdrongen dromen terug en meer nog, ik durfde de stap nemen en er aan toe te geven: vaak in Italië verblijven en zelfstandige worden! De spontane en optimistische Valérie vol levensvreugde is hierdoor volledig terug.


Je ontmoet me aan de telefoon, via mail, bij een workshop… Bij mij kan je terecht met al jouw vragen, ik zorg ervoor dat jij, de coaches en Katrin in de beste omstandigheden kunnen werken aan onze grote passies, passie voor werk, passie voor mensen! Door mijn ervaring met de trajecten van Passion for Work kan ik goed inschatten welk traject voor jou een toegevoegde waarde kan zijn en jou linken met de coach die het beste bij jou past.


In mijn vrije tijd

speel ik piano, krijg ik ontzettend veel liefde van mijn kat, lees ik geweldige boeken, leer ik de prachtige Italiaanse taal, geniet ik van het leven, wandel ik in de natuur en pik ik ook wel eens een lekker gezellig etentje mee…


“Magic is believing in yourself, if you can do that, you can make anything happen.”


Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst

West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Miriam Hofman - Overijse


Operational Passionista:

Valérie Gerardi - Operational Passionista


Zaakvoerster:

Katrin Van de Water - Antwerpen/Ibiza