arrow_drop_up arrow_drop_down

Ruth Verhasselt

Ik help je om Personal Branding in te zetten

zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Sinds een aantal jaren heb ik zelf mogen ervaren hoeveel voldoening het geeft om meer met mijn talenten aan de slag te gaan. Door beter te weten wat mijn talenten zijn en die ook in mijn job in te zetten, kreeg ik (nog) meer energie.

Ik heb ervaring met talentencoaching, niet alleen in een schoolcontext en in de kinder- en oudertraining 'Blij met mij!', maar ook in het werken met volwassenen in mijn praktijk.

Andere mensen aanspreken op hun talenten en kleine stapjes zien zetten vind ik enorm boeiend en geeft me veel voldoening. Ik ben ervan overtuigd dat het energie geeft als je weet wat je goed kan en graag doet.

Ook tijdens The Artist’s Way-trajecten die ik begeleid krijgen mensen meer goesting en durf om in actie te komen, en te gaan voor hun dromen. Het is mijn ervaring dat het zelfs werkt als preventie van burn-out

Werken bij Passion for Work is voor mij een logische stap om de ervaring die ik reeds heb opgebouwd rond het talentgericht werken, nog meer toe te passen. Ik geloof in de kracht van kortdurende coachings en vind het boeiend om met mensen op weg te gaan en hen te inspireren. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om zelf voortdurend bij te leren, en te blijven groeien en ontwikkelen.

In mijn vrije tijd

vind ik het van cruciaal belang om ook voldoende tijd te hebben voor ons gezin, om te wandelen, te fietsen, te zingen, samen te zijn met vrienden. Tussendoor schrijf ik ook voor mijn blijeblog en hou ik van brunchen, reizen, lachen, de zon, koffiebars bezoeken…

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Ruth werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.


Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:De door ons opgevraagde gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard.


Via deze link kan je meer informatie terugvinden over hoe Passion for Work in overeenstemming met privacywetgeving omgaat met je persoonsgegevens.

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer

Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Koekje erbij?