arrow_drop_up arrow_drop_down

Linda Kleingeld

Ik help je om Personal Branding in te zetten

zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Als loopbaanbegeleider combineer ik 11 jaar ervaring als HR-consultant en leidinggevende met een boeiende levensreis en ervaringsdeskundigheid op vlak van burn-out, bore-out en ‘het roer omgooien’.

Mijn groot inlevings- en aanpassingsvermogen heeft me als kind geleerd om in de pas te lopen en aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Omdat ik van nature erg gericht ben op anderen raakte ik hierdoor steeds meer vervreemd van mezelf. Een burn-out en de diagnose fibromyalgie waren een definitief keerpunt voor mij.

Versterkt door de bewustwording van mijn hooggevoeligheid en de ontdekking van yoga en shiatsu, leerde ik problemen om te zetten in kansen. Ik ontwikkelde mijn creativiteit, mijn intuïtie, volgde diverse opleidingen en leerde op een gezonde, evenwichtige manier van betekenis te zijn voor anderen.

Inmiddels ben ik omgeschoold tot goudsmid en vervaardig ik in eigen atelier maatwerkjuwelen in zilver en goud. Daarnaast doe ik wat mij het meest boeit en waar ik van nature goed in ben: mensen begeleiden, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen. In alles wat ik doe gebruik ik mijn groot menselijk inzicht en mijn talent om tot de kern van zaken en mensen te komen. De methode van Passion for Work en Personal Branding sluiten hier perfect bij aan.

Niet alleen mensen met loopbaanvragen maar ook mensen in burn-out begeleid ik tijdens hun proces. KMO’s kunnen bij mij terecht voor het uitwerken van een beleid rond stress- en burn-outpreventie en re-integratie na burn-out.

Ieders wens en ieders verhaal is uniek. In loopbaancoaching vertrekken we van jouw verhaal. Samen gaan we op zoek naar wat er al is; je kracht, jouw authenticiteit en wat je nodig hebt, zodat jij (opnieuw) regisseur kan worden van je eigen toekomst.

In mijn vrije tijd 

geniet ik o.a. van mijn gezin, vrienden, lekker eten en drinken, de schoonheid van de natuur, muziek, film en af en toe eens lekker niksen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Linda werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:De door ons opgevraagde gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard.


Via deze link kan je meer informatie terugvinden over hoe Passion for Work in overeenstemming met privacywetgeving omgaat met je persoonsgegevens.

Na een burn-out in 2016 voelde ik dat het na 9 jaar als maatschappelijk assistent bij dezelfde werkgever tijd was om mezelf en mijn carrière eens grondig onder de loep te nemen. Via de workshop ‘personal Branding’ van Passion For Work kwam ik bij mijn coach Linda Kleingeld terecht. Haar aanpak en benadering komen vanuit haar buik en haar gevoel, maar steeds met het kader en de tools van Passion For Work voor ogen.

Door mijn burn-out lagen mijn zelfvertrouwen en lange termijn doelen in de prullenbak, maar door de coaching van Linda werden deze er weer uit gehaald. Als schoolverlater heb ik steeds de ambitie gehad om met kinderen en jongeren te werken en deze passie werd terug aangewakkerd. Hierdoor start ik een Postgraduaat ‘Spelcounseling bij kinderen’. Zo komt mijn droom om ooit een psychosociaal Poppentheater uit te bouwen een stapje dichterbij. Met mijn nieuwe carrièrepaspoort binnen handbereik, zal het lukken om mijn carrière die nieuwe schwung te geven die het verdient. Nu 7 maanden na het begin van mijn burn-out voel ik dat komende jaren wel TOP zullen worden. Bedankt Passion for Work! Bedankt Linda!

Tinne Lieckens – maatschappelijk assistent

Een loopbaancoach zoeken of je nu jong of iets minder jong bent, is altijd een goed idee. Tijdens mijn coaching heb ik stilgestaan om te kijken of de richting die ik uitging nog wel paste bij wat ik eigenlijk echt wil. Aan de hand van een erg goed proces, maakte ik samen met Linda een overzicht van mijn energievreters en mijn energiegevers. Je staat niet enkel stil bij het heden, maar je maakt concrete toekomstplannen. Coach Linda is een erg bekwame en vriendelijke coach die zeer goed weet te ontcijferen wie je bent en wat je wil. In een coaching zoals deze kom je er nog sterker uit, dan voor je er aan begonnen was. Een aanrader.

Florence

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht
Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals
Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen 
Diane Keymolen - Antwerpen (A12), Geel en Turnhout 

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer Diane Keymolen - Hasselt en Sint-Truiden

Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Operational Passionista:

Laetitia Hoste - Operational Passionista

Zaakvoerster:

Katrin Van de Water - Antwerpen/Ibiza

Koekje erbij?