arrow_drop_up arrow_drop_down

Laetitia Hoste

Met veel enthousiasme help ik jou via telefoon of e-mail. 

Operational Passionista voor Passion for Work

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Na een carrière van 15 jaar in loondienst, besloot ik in 2017 de sprong te wagen en freelancer te worden. 3 jaar eerder volgde ik na een hele reeks ups en downs in zowel mijn privé als professioneel leven loopbaanbegeleiding bij Passion for Work. Freelancer worden was toen al aan de orde maar zat er emotioneel onderdoor en moest eerst aansterken. Dankzij de 5 stappen wist ik wel welke weg ik wilde inslaan en wist ik dat ik de stap ooit zou zetten. Het was gewoon een kwestie van tijd. 'Dreams really do come true with Passion for Work’ en ik mag mezelf nu Operational Passionista van Passion for Work noemen.

Met veel enthousiasme help ik jou via telefoon of email. Bij mij kan je terecht met al jouw vragen, ik zorg ervoor dat jij, de coaches en Katrin in de beste omstandigheden kunnen werken aan onze grote passies, passie voor werk, passie voor mensen!

In mijn vrije tijd

Doe ik graag lekker gek met mijn gezin en mijn vrienden. Ik ontdek graag nieuwe restaurantjes. Flaneren in de stad of een wandeling in de natuur brengen mij tot rust…


Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Koekje erbij?