Katrin Van de Water

Live the life you want!
Er is veel meer mogelijk dan je denkt! 

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Zaakvoerster Passion for Work

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Van een burn-out naar een leven vol energie en een bedrijf met enthousiaste collega’s die al +5000 mensen naar hun droombaan of –bedrijf begeleiden! Om via de hele concrete ingang van werk, Vlaanderen een positieve injectie te geven! 


Wat ging hieraan vooraf? April 2005. Ik zit thuis met een burn-out. Net geen 30 en volledig opgebrand. De reden? Na 3 jaar onderwijs en 5 jaar HR-ervaring in het bedrijfsleven gaf mijn job me geen energie meer. De vraag “Wat wil ik nu écht?” klonk steeds luider. Tot ik ermee moést ophouden. Ik vocht me een weg terug. Zocht naar ingrediënten die me energie gaven en legde ze samen. Mijn droom om ondernemer te worden kwam terug bovendrijven. En het keerpunt volgde toen ik Personal Branding ontdekte en ging toepassen. In 2006 zag Passion for Work het levenslicht. Sindsdien help ik – samen met een team enthousiaste HR-professionals – hoogopgeleide 30+ers die worstelen met hun carrière.


Na een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen volgde ik opleidingen NLP, relatie- en communicatiewetenschappen, voice dialogue, Personal Branding, social media en ondernemerschap. En elk jaar investeer ik nog steeds 10%+ van mijn inkomsten in trainingen en seminars, vnl in het buitenland.


Intussen behaalden we sinds 2015 jaarlijks een omzet rond €1.000.000, ben ik aandeelhouder in een beloftevolle start-up en heb ik nog een ander bedrijf in aankoop en verhuur van vastgoed. Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou!
Je ontmoet me tijdens een webinar, tijdens het groepsprogramma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil', de VIP-coaching of online als beheerder van de Mastermindgroep.

Ik ben Vlaamse, woonde 6 jaar in Nederland, 3 jaar in Andalusië en woon tegenwoordig twee weken per maand op Ibiza.


Ik vind het belangrijk dat een deel van onze omzet naar 5 kinderen in Uganda gaat zodat ook zij kunnen bouwen aan een mooie toekomst. Verder sponseren we Homestars vzw.

In mijn vrije tijd

reis ik, geniet ik van tijd doorbrengen met mijn dierbaren, ontdek ik het magische eiland Ibiza, lees en wandel ik…


Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:De door ons opgevraagde gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard.


Via deze link kan je meer informatie terugvinden over hoe Passion for Work in overeenstemming met privacywetgeving omgaat met je persoonsgegevens.

Na een onderbreking van 7 jaar door ziekte miste ik de intellectuele uitdaging van mijn vorige job als coach en trainer. Ik vroeg Katrin om me te begeleiden in de zoektocht. Ze luisterde naar mijn levensverhaal en haar conclusie was: "Nelly, wees je authentieke zelf. Iemand die heel veel meemaakte en toch positief in het leven staat. Als jij kan vertellen hoe je dat deed, daar zal men naar luisteren, want dat is uniek". Dat kwam binnen! Dankzij Katrin ontdekte ik zo mijn missie. Als Narcismecoach begeleid ik nu mensen die in een privé of professionele relatie te maken hebben met narcisme om terug positief in het leven te staan. Bovendien wil ik meer aandacht vragen voor narcisme, dat veel te weinig gekend is. Dit is voor mij een nieuwe start. Dankjewel Katrin!

Nelly De Keye, narcismecoach, volgde VIP-coaching

Ik heb Passion for Work ontdekt via de talrijke en interessante artikels die Katrin post op Facebook.

De inlichtingen gegeven na onze eerste contact hebben mij overtuigd om het hele VIP coaching programma te volgen

Katrin levert goede analyse middelen en technieken in een heel respectvolle omgeving die u het vertrouwen geeft om al de volgende stappen met energie uit te voeren. De volledige dag doorbrengen met verschillende ondernemers is verrijkend en ontwikkelt zo meteen je netwerk.

De opvolgingsessies brengen al uw ideeën nog meer op een rijtje naar uw nieuwe gedefinieerde doel. Ik raad Katrin en haar coaching zeker aan.

Jean-Luc Matthys, zaakvoerder, D-InSight, volgde VIP-coaching

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht
Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals
Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen
Diane Keymolen - Antwerpen (A12), Geel en Turnhout
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer
Diane Keymolen - Hasselt en Sint-Truiden


Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Koekje erbij?