arrow_drop_up arrow_drop_down

Katleen Lambregs

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Tot voor kort dacht ik dat een loopbaan enkelvoudig moest zijn: één baan, één specialiteit, en dat een degelijke carrière logisch - weloverwogen, welgekozen, vanuit je hoofd - opgebouwd werd.

Niet dus. Of toch niet in mijn geval. Ik kwam er zelf via loopbaanbegeleiding achter dat ik in mijn droomjob alle facetten – mijn hoofd, mijn hart, én handen – nodig heb.

De weg die ik daarvoor aflegde bestrijkt een hobbelige kwart eeuw in HR management, in KMO’s en in multinationals, in een veelvoud aan sectoren, in leidinggevende en in expertrollen, en altijd met één doel voor ogen: verschil maken, impact hebben, helderheid brengen, authentiek het goede doen, samen groeien…

Mijn pad verliep niet slecht, kende een paar afslagen naar links (hart) en naar rechts (handen), maar bleek me niet de voldoening en de vervulling te geven die ik zocht. Ik bleek steeds weer te kiezen voor de verstandsopties, en negeerde mijn gekke (hoezo?!) innerlijke wensen. Ik durfde niet te springen, ik wilde niet kiezen.

In de loopbaanbegeleiding kwam ik erachter dat ik een multipotential ben. Had ik dat maar eerder geweten!

Herken je dit? Heb jij dat ook? Of mis je, net zoals ik toen, die passie? Ben jij ook op zoek naar vervulling in werk en leven? Kan je meer helderheid gebruiken? Wil je een plan, of ben je op zoek naar richting of een klankbord? Zou orde op zaken stellen jou verder kunnen brengen? Ik kan je hierbij helpen.

Hoe doe ik dat? Uiteraard werk ik vanuit de Passion for Work-methodologie waarbij jouw vraag centraal staat. Ik vertrek steeds vanuit het oprechte geloof dat er voor alles een oplossing is, en dat voor elke optie minstens twee extra mogelijkheden zijn. Ik besef en weet uit ervaring dat dit allemaal niet noodzakelijk zomaar voor de hand ligt. Toch, wie zoekt die vindt. En met twee geraak je altijd verder.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Naast het werk voor Passion for Work ben ik professional organizer, out-of-office host, architectuur en designfanaat, food&beverages DIY-er…

Katleen werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:De door ons opgevraagde gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard.

Via deze link kan je meer informatie terugvinden over hoe Passion for Work in overeenstemming met privacywetgeving omgaat met je persoonsgegevens.

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht
Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals
Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen
Diane Keymolen - Antwerpen (A12), Geel en Turnhout
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer
Diane Keymolen - Hasselt en Sint-Truiden

Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Koekje erbij?