Passion for Work team

Karin Cammaerts

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Na 18 jaar als HR professional actief te zijn geweest op de domeinen van leren en ontwikkelen, talent management, performance management, coaching en executive case management was ik toe aan een nieuw hoofdstuk binnen mijn professioneel verhaal. Een herbronningsperiode en ervaringen van de afgelopen jaren deden mij inzien dat zelfkennis de turbo is van je innerlijke motor. Ik geloof heel sterk dat wanneer je jezelf beter kent, je beter in staat bent om de juiste keuzes te maken. 


Een verhoogd zelfinzicht zet je in je kracht en de juiste keuzes geven je de richting en de nodige energie om professioneel actief te blijven op een duurzame manier. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de vraag hoe we op een gemotiveerde en duurzame manier effectief langer aan de slag kunnen blijven. Het is op dit domein dat ik samen met Passion for Work een stempel wil drukken of net dat kleine verschil wil kunnen maken. Daarom help ik graag managers en professionals bewust keuzes te maken voor zichzelf, hun team en hun organisatie zodat er met passie en op een duurzame manier kan gewerkt worden.


In mijn vrije tijd

lees ik spannende detective romans, geniet ik van mijn gezin, bereid ik heerlijke maaltijden en neem ik tijd voor mezelf. Ik hou ook van reizen, het contact met andere culturen en van het samenzijn met vrienden.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Karin werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:


Ja, ook IK behoorde tot de doelgroep van hoogopgeleide 40-ers, die worstelde met loopbaanvraagstukken ondanks al mijn HR expertise en persoonlijke inzichten.

Gelukkig bestaat "Passion for Work" en kwam ik terecht bij coach Karin Cammaerts. Dankzij haar luisterend oor, persoonlijke/flexibele aanpak en perfect inschattingsvermogen ben ik mijn traject zonder twijfel met haar gestart. Tijdens onze sessies heb ik nieuwe inzichten verkregen die mij nu wél in staat stellen om mijn eigen keuzes te maken. En JA mijn doelstelling is nu duidelijker en niet langer onbereikbaar, waardoor ik nu veel zelfverzekerder en gelukkiger als professional in het leven sta. Wat 'n verademing! En dat terwijl ik voordien verstrikt was door twijfel. 1.000 x DANK Karin & keep up the good work!

Petra Verlaak, HR Professional, volgde programma
‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Reeds 10 jaar ben ik zelfstandige in bijberoep. Coach, zoals er een dozijn zijn vandaag de dag. Maar steeds weer lukte het me niet om dit om te zetten naar een hoofdberoep. Toen ik dan ook in 2016 schoon genoeg had van de pesterijen door mijn werkgever besloot ik om loopbaancoaching te volgen bij Passion for Work. Na het intakegesprek met Karin bleek eigenlijk dat ik wel degelijk wist wat ik wilde. Karin voelde aan wat er werkelijk speelde. Ze legt de vinger op de pijnlijke plek en daagt je uit om stil te staan, door te gaan en uiteindelijk concreet vorm te geven aan je noden. Dankzij Karin kreeg ik “het” echt te pakken en werd mijn zaak veel concreter. Om een of andere reden vallen de puzzelstukjes nu helemaal in elkaar. Ik kreeg een aanbod voor een freelanceopdracht, samen met een andere opdracht geeft dit mij de mogelijkheid om op twee dagen mijn financiële zekerheid te voorzien en de andere tijd die vrijkomt is er nu voor het uitwerken van mijn concept. Simpelweg Karin – gezond en lekker eten motivator is een feit. Vanaf april start ik als zelfstandige in hoofdberoep en ik ga internationaal: vanaf oktober zit er een veranderweek in Portugal in de planning! Very happy!

Karin Vandergeeten, zaakvoerster Simpelweg Karin, volgde het programma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’ voor ondernemers

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst

West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Miriam Hofman - Overijse


Operational Passionista:

Valérie Gerardi - Operational Passionista


Zaakvoerster:

Katrin Van de Water - Antwerpen/Ibiza