Isabelle
Dewinkeler

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik ben altijd geboeid geweest door wat mensen drijft, wat hen bezig houdt, hoe hun leven loopt met de nodige hoogtes en laagtes, wat het verhaal achter het gezicht is. Op mijn 18e was het dan ook logisch dat ik sociale pedagogie ging studeren aan de universiteit. Na mijn studies kwam ik eerder toevallig als lector in het hoger onderwijs terecht. Al snel werd voor mij duidelijk dat het verhaal achter de student voor mij belangrijker was dan het lesgeven zelf en daarom groeide ik door naar de functie van studentendecaan. Studenten in hun kracht zetten en samen met hen op zoek gaan naar de geschikte opleiding, naar een stageplaats die hun energie geeft en hun talenten naar boven laat drijven…

Een paar jaar geleden kreeg ik weer ‘goesting’ om iets nieuws te doen met mijn loopbaan. Na enig zoekwerk besliste ik om te studeren voor familiaal bemiddelaar. Sinds 2015 begeleid ik koppels en gezinnen die het moeilijk hebben met zichzelf en elkaar. Samen met hen tot een succesvolle en duurzame bemiddeling komen, geeft me veel voldoening. En toen kwam Passion for Work op mijn pad, wat weer een nieuwe uitdaging betekende.

Dankzij mijn ervaringen als coach en bemiddelaar en mijn oprechte bezorgdheid om mensen, begeleid ik als loopbaancoach heel graag mensen in hun zoektocht naar de voor hen ideale job. Samen op zoek gaan naar wat belangrijk is in een loopbaan en in kaart brengen wat energie geeft in een job, is wat ik met veel “passion for work” doe. Belangrijk voor mij is ook om het hele plaatje in kaart te brengen. Het gaat niet alleen over een job maar over hoe je als persoon in het leven wil staan, waar je talenten liggen, waarom je een bepaalde weg wil opgaan, wat je energie geeft.

In mijn vrije tijd

geniet ik met volle teugen van de natuur, hou ik van stevige wandel- en fietstochten, tennissen, skiën… Ook reizen boeit me enorm omdat ik ervan tot rust kom en het mijn horizon verbreedt waardoor ik de dingen in een beter perspectief kan zien.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Isabelle werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:De door ons opgevraagde gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard.


Via deze link kan je meer informatie terugvinden over hoe Passion for Work in overeenstemming met privacywetgeving omgaat met je persoonsgegevens.

Ik kwam in contact met Passion for Work via een jobbeurs. Na de interessante uiteenzetting bezocht ik de website. Ik wilde namelijk graag een ander hoofdstuk beginnen in mijn ICT-carrière. Wat mij zo aansprak, was de focus op het menselijke aspect en de herkenbare verhalen. Ook het artikel over hoogsensitiviteit sprak mij aan en ik herkende mezelf hierin. Op het werk ging veel van mijn energie verloren aan allerlei aanwezige prikkels en de rigide hiërarchische structuren.

Ik speelde al langer met de idee om zelfstandige te worden, maar twijfelde. Tijdens de kennismaking met Isabelle vond ik de concrete aanpak zeer goed aansluiten bij wat ik nodig had. Het 7 stappen plan is helder én concreet opgebouwd. Al snel had ik een heel aantal acties waarop ik mij zou toeleggen. Ook het aspect van het ‘vieren’ wanneer er moeilijkere acties waren uitgevoerd, bevalt me erg! Op dit moment sta ik al veel verder met mijn plannen en heb ik veel energie.

In april is de officiële start van mijn zelfstandige job als freelance data scientist, een piste die goed aansluit bij wat ik gestudeerd had en waarom ik ICT leuk vind in de eerste plaats. Ik heb veel geleerd over het hebben van een duidelijk doel en over het gebruiken van aanwezige middelen en kanalen om tot een succes te komen. Binnenkort heb ik mijn laatste afspraak bij Isabelle. Ik ben erg zeer tevreden over de begeleiding. Heel erg bedankt!

Katleen Mariën, Independent Data Scientist, volgde ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’

Was mijn job nu echt wat ik wilde doen en zijn in het leven? Zou ik niet meer voldoening halen uit een job die meer aansluit bij mijn passies? Wat vind ik eigenlijk belangrijk in een job? Isabelle van Passion for Work hielp mij via de Personal Branding aanpak om daarover na te denken. Je krijgt de kans en de tijd om even stil te staan en los van alle belemmeringen na te denken over wat je kan, wat je wil en wat je belangrijk vindt op professioneel gebied. Zo kom je tot een profiel waaraan je mogelijke jobs kan aftoetsen. En je krijgt inzicht in welke competenties je nog verder wil ontwikkelen. Dan komt het er natuurlijk op aan om zelf het heft in handen te nemen en concrete acties te ondernemen. Ik ben nu op dat punt en vol goede moed om dankzij de bagage van dit coachingstraject mijn carrière een nieuwe wending te geven.

Joris Put, Communicatieverantwoordelijke FOD, volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer

Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Koekje erbij?