Ellen Vanbuel

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik geloof dat elke mens geboren wordt met een uniek potentieel en dat het de bedoeling is dat we dit voluit léven. Ik help je graag om op een duurzame en evenwichtige manier datgene te realiseren wat echt past bij wie je bent zodat jij jouw uniek potentieel voluit kan léven. Hierdoor sta je in je kracht en ervaar je energie, balans en levensvreugde.

Het juist inzetten van talent en coaching was voor mij de rode draad doorheen mijn werk als leidinggevende van 2 reiskantoren. Omdat ik ervaren heb dat mensen prachtige zaken realiseren wanneer hun talenten juist worden ingezet, wanneer ze ondersteund worden door een coach én wanneer ze goed voor zichzelf zorgen, heb ik besloten hiervan mijn job te maken. Dit doe ik graag in samenwerking met Passion for Work. Sámen bereiken we immers méér.

Mijn hele leven al ben ik geboeid door persoonlijke ontwikkeling en heb ik nood aan diepgang: ik wil weten wat maakt dat mensen doen wat ze doen, wat voor hen belangrijk is, wat hen drijft en bezielt. Van daaruit ben ik oprecht geïnteresseerd in jouw (carrière)verhaal en vind het daarbij belangrijk om te kijken hoe je vanuit jouw uniciteit en persoonsontwikkeling een positieve en zinvolle bijdrage kan leveren aan je groter geheel zoals bijvoorbeeld je werk, gezin of de samenleving. Dit zorgt namelijk voor een gevoel van vervulling, zingeving en welzijn.

In mijn vrije tijd

hou ik ervan om met mijn partner te wandelen in de natuur. Dit geeft me zuurstof, helderheid en een gevoel van verbondenheid. Verder ben ik graag mama en breng ik vaak tijd door met mijn kinderen. Het geeft me voldoening te zien hoe zij elk uniek zijn en hun eigen interesses hebben, reeds vanaf zeer jonge leeftijd. Daarnaast verdiep ik me al meer dan 10 jaar in verschillende vormen van relaxatie zoals yoga en mindfulness. Ik beoefen dagelijks yoga en dit geeft me innerlijke rust en balans. Dit zorgt er ook voor dat ik tijdens mijn werk in staat ben om je mijn volle aandacht te geven binnen een kader van respect, integriteit en authenticiteit.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Ellen werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:


Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat

Katleen Lambregs - Antwerpen


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst


West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Miriam Hofman - Overijse


Operational Passionista:

Valérie Gerardi - Operational Passionista


Zaakvoerster:

Katrin Van de Water - Antwerpen/Ibiza