arrow_drop_up arrow_drop_down

Ellen Vanbuel

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik geloof dat elke mens geboren wordt met een uniek potentieel en dat het de bedoeling is dat we dit voluit léven. Ik help je graag om op een duurzame en evenwichtige manier datgene te realiseren wat echt past bij wie je bent zodat jij jouw uniek potentieel voluit kan léven. Hierdoor sta je in je kracht en ervaar je energie, balans en levensvreugde.

Het juist inzetten van talent en coaching was voor mij de rode draad doorheen mijn werk als leidinggevende van 2 reiskantoren. Omdat ik ervaren heb dat mensen prachtige zaken realiseren wanneer hun talenten juist worden ingezet, wanneer ze ondersteund worden door een coach én wanneer ze goed voor zichzelf zorgen, heb ik besloten hiervan mijn job te maken. Dit doe ik graag in samenwerking met Passion for Work. Sámen bereiken we immers méér.

Mijn hele leven al ben ik geboeid door persoonlijke ontwikkeling en heb ik nood aan diepgang: ik wil weten wat maakt dat mensen doen wat ze doen, wat voor hen belangrijk is, wat hen drijft en bezielt. Van daaruit ben ik oprecht geïnteresseerd in jouw (carrière)verhaal en vind het daarbij belangrijk om te kijken hoe je vanuit jouw uniciteit en persoonsontwikkeling een positieve en zinvolle bijdrage kan leveren aan je groter geheel zoals bijvoorbeeld je werk, gezin of de samenleving. Dit zorgt namelijk voor een gevoel van vervulling, zingeving en welzijn.

In mijn vrije tijd

hou ik ervan om met mijn partner te wandelen in de natuur. Dit geeft me zuurstof, helderheid en een gevoel van verbondenheid. Verder ben ik graag mama en breng ik vaak tijd door met mijn kinderen. Het geeft me voldoening te zien hoe zij elk uniek zijn en hun eigen interesses hebben, reeds vanaf zeer jonge leeftijd. Daarnaast verdiep ik me al meer dan 10 jaar in verschillende vormen van relaxatie zoals yoga en mindfulness. Ik beoefen dagelijks yoga en dit geeft me innerlijke rust en balans. Dit zorgt er ook voor dat ik tijdens mijn werk in staat ben om je mijn volle aandacht te geven binnen een kader van respect, integriteit en authenticiteit.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Ellen werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:De door ons opgevraagde gegevens worden veilig en met respect voor je privacy verzameld, verwerkt en bewaard.

Via deze link kan je meer informatie terugvinden over hoe Passion for Work in overeenstemming met privacywetgeving omgaat met je persoonsgegevens.

Ervaringen met Ellen

Ik klopte aan bij Ellen Vanbuel van Passion for Work om uit te zoeken waarmee ik de volgende twintig jaar het verschil kan maken. Onderdeel van de begeleiding is het rangschikken van competenties en waarden. Dat was geen evidente klus voor mij. Ellen stelde op het juiste moment de juiste vragen waardoor ik mijn top-5 toch helder kreeg. Ze voelde ook goed aan dat ik op zoek moet naar meer mentale rust en fysieke beweging. Dankzij de vier uur coaching door Ellen heb ik het gevoel al een stukje van mezelf gevonden te hebben!"

Miep Demuynck, stafmedewerker communicatie en internationalisering, volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Het jaar 2017 ben ik moeten doorworstelen op professioneel vlak en was op zoek naar iets of iemand die mij daar richting in kon geven.

Zodoende ben ik via de site van Passion For Work terecht gekomen bij Ellen Vanbuel en heb direct een afspraak met haar gemaakt.


De warme en ontspannen ontvangst van Ellen sprak mij direct aan, ik voelde mij zeer op mijn gemak.


Via duidelijk en professioneel materiaal en aanpak heb ik door Ellen weer een duidelijk en helder beeld van wat ik kan en waar ik op moet focussen. Tijdens het traject bij Passion for Work werd ik opgebeld door een extern bedrijf met een jobaanbieding. Ellen bevestigde me dat deze optie past bij mijn belangrijkste competenties en waarden. Voor mij is het een fijne wetenschap dat iemand me bevestigt dat dit de juiste weg is voor mij.


Ik kan iedereen die het even niet meer zo goed weet aanraden om contact te zoeken met Ellen.

Koen Grosfeld, fleet & conversion manager, volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht
Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals
Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen
Diane Keymolen - Antwerpen (A12), Geel en Turnhout
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer
Diane Keymolen - Hasselt en Sint-Truiden

Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Koekje erbij?