Passion for Work team

Catherine Hoogmartens

Ik help je om Personal Branding in te zetten

zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Na 25 jaar als werknemer in verschillende functies in HR en sales, van consultant tot leidinggevende, besloot ik als zelfstandige loopbaancoach te starten. Ruime kennis van de arbeidsmarkt helpt me hierbij. Ik hou ervan om professionals te coachen om het beste uit zichzelf te halen.

Ik begeleid hen in het vinden van een juiste job, het ontwikkelen van hun talenten en het werk maken van hun carrièrepad. Mijn jarenlange ervaring en positivisme wil ik inzettten om mensen te begeleiden naar een gelukkig en zinvol leven. Dit werd meer dan ooit mijn levensmissie. Als hoogsensitieve coach wil ik personen begeleiden naar de allerbeste versie van zichzelf.

Het geeft mij nog steeds heel veel voldoening om mensen te adviseren en hun meer zelfvertrouwen te geven. Zo help ik hen graag om hun beoogde resultaten in hun job en in hun leven te realiseren.

Verder ben ik volop bezig met allerhande opleidingen om mijn kennis en aanpak nog steeds te verbeteren. Werken met de ACT-methode en een diepgaande opleiding stress- en burnoutcoaching helpen mij bij een totale aanpak van efficiënte carrièrecoaching.

In mijn vrije tijd

geniet ik van de aanwezigheid van mijn gezin. Ik hou van reizen, kunst, en lezen (historische romans en literaire thrillers). Ik lees ook veel over persoonlijke ontwikkeling, persoonlijkheidstypes en coaching. Verder kan ik heel gelukkig zijn tijdens een goed gesprek met vrienden en familie (al dan niet vergezeld van een glaasje wijn) en geef ik workshops voor de stad Hasselt als ‘gelukscoach’ en als ‘styliste’ voor de moderoute.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Catherine werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.


Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:


Catherine heeft echt het talent om te luisteren en ze kan er echt voor zorgen dat je opnieuw in jezelf gelooft. Ze is heel open en je voelt je meteen op je gemak. Haar aanpak is heel persoonlijk en heeft mij echt geholpen. Ze heeft als loopbaancoach een hele nieuwe wereld voor mij laten open gaan. Zonder haar hulp zat ik nog steeds gevangen en zou ik nooit de stap hebben durven zetten om actie te ondernemen. Hele dikke merci Catherine!

Ellen Mollu, freelance translator & copywriter, volgde
‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Afgelopen zomer bevond ik me in het midden van mijn loopbaan en stelde me de vraag "Wat wil ik nog voor die tweede helft?" Catherine heeft me op een heldere en professionele manier door het programma "In 5 stappen weten wat ik wil" geloodst. We hebben samen mijn vaardigheden en waarden in kaart gebracht. Catherine heeft het talent om je direct op je gemak te laten voelen, zet je op het juiste spoor en motiveert je om ook daadwerkelijk stappen te ondernemen. Resultaat: vanaf 1 januari ga ik in mijn huidige bedrijf aan de slag in een nieuwe functie die meer aansluit met wie ik ben en wat ik wil. Dank je wel Catherine!

Cindy Mandervelt, Key Accountmanager bij Sanofi,
volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst

West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Miriam Hofman - Overijse


Operational Passionista:

Valérie Gerardi - Operational Passionista


Zaakvoerster:

Katrin Van de Water - Antwerpen/Ibiza