Anja van Nueten

Ik help je om Personal Branding in te zetten
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik ben erg geboeid door mensen en hun verhalen. Tijdens mijn loopbaan in een multinational kon ik vanuit de HR-afdeling mijn passie voor interne communicatie, coaching en de ontwikkeling van medewerkers combineren. Meermaals heb ik vastgesteld dat het écht een verschil maakt als mensen zich verbonden voelen met hun bedrijf, hun collega’s, en vooral…zichzelf! Mensen hebben nood aan ZIN-geving om het beste van zichzelf te geven.

Het is dan ook mijn missie om MENSEN en ORGANISATIES te verbinden. Want zo krijg je bedrijven die hun medewerkers betrekken in hun verhaal door open en duidelijk met hen te communiceren. Hen daarnaast hun potentieel laten benutten in een job die ze graag doen en waar ze goed in zijn, én investeren in hun WEL-zijn. Gevolg: energieke medewerkers die met volle goesting voor schitterende bedrijfsresultaten zorgen. En kijk, daar werk ik graag aan mee!

Tijdens een loopbaanbegeleiding (her)ontdekken we jouw talenten en waarden zodat je opnieuw met GOESTING aan de slag kan gaan. Ik specialiseerde me verder in stress- en burn-out-begeleiding zodat we ook kunnen kijken hoe je meer ENERGIE en RUST in je leven kan hebben. Soms is het eerst even nodig je balans te herstellen om nadien verder te groeien. Rekening houdend met jouw eigenheid stellen we samen een actieplan op. Investeer in jezelf, en je zal merken dat dit ook een positieve invloed heeft op jouw omgeving.

Mijn motto luidt: “Wat je aandacht geeft, groeit. Wat je opvolgt, verbetert.” Naast warm-menselijk ben ik ook resultaatgericht. Actieve opvolging dus; met een warme glimlach en aandacht op jouw maat!

In mijn vrije tijd...

ga ik met de hond het bos in, maak ik een wandeling aan zee, chill ik met vrienden, houd ik van lekker eten, lezen, tennissen, muziek- en dansoptredens (van ballet en opera naar de festivalweides) en vooral: genieten van mijn boyzhood thuis.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.


Anja werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.


Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:


Anja kan eerst en vooral erg goed luisteren. Eens het duidelijk is wat je precies zoekt, helpt ze je met alles mooi met elkaar te verbinden. In mijn geval leidde dit tot een indrukwekkende lijst waardevolle aanbevelingen en introducties. Door haar tips te volgen, kwam ik in contact met precies de juiste mensen die op zoek waren naar wat ik te bieden had. Buiten het feit dat ze een indrukwekkend netwerk heeft, is Anja een geweldige “people coach”. Ze combineert een empathische aanpak met sterke coaching-vaardigheden. Haar ervaring met het bedrijfsleven is een mooie meerwaarde en zorgt ervoor dat het niet te abstract wordt, maar net praktisch en concreet. Ik beveel Anja zeker aan als coach!

Hans Vansweevelt, Senior Operations Manager

Na bewust de uitzendsector vaarwel gezegd te hebben, kwam ik bij Anja terecht. Zij is iemand die je terug naar je hart leert luisteren om van daaruit je dromen en je doelen te verwezenlijken. Ik volgde "In 5 stappen weten wat je wil". Dit programma is daarom ook iedereen aan te raden die professioneel en/of persoonlijk "vast" zit. Misschien vind jij dan ook wel een weg waar je zelf nog nooit aan gedacht zou hebben!

Anja is een hartverwarmende coach die oog en oor heeft voor jou als mens, voor je persoonlijke en professionele doelen. Ze heeft me terug het zelfvertrouwen gegeven dat ik het waard ben en wel meer in mijn mars heb. Dankzij haar coaching durfde ik het aan om te solliciteren bij VOKA als Project Coördinator. Nu mag ik bedrijven en mensen met elkaar verbinden, geef ik advies, ondersteuning en coaching, mag ik evenementen organiseren en volop netwerken. Net die dingen die we in mijn carrièrepaspoort hadden samengebracht als dé zaken waar ik energie van krijg, in een werkomgeving die bij me past. Zalig!

Els Van Zeir, Project Coördinator, volgde programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat

Katleen Lambregs - Antwerpen

Sabine Havelaerts - Itegem


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst

West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Miriam Hofman - Overijse


Operational Passionista:

Pascale Larmuseau - Operational Passionista


Zaakvoerster:

Katrin Van de Water - Antwerpen/Ibiza