arrow_drop_up arrow_drop_down
28 augustus 2017 

[Podcast] Johan Dhaeseleer interviewt Katrin:
'Als ik te veel nee moet zeggen op wat ik graag wil doen, is dat een signaal'

Enkele maanden geleden werd ik geïnterviewd door Johan Dhaeseleer van Extra Tijd.  Johan en zijn team leren je dat TIME-management T.E.A.M.-management is.  Je wordt geïnspireerd, getriggerd om die ene vaardigheid die je extra nodig hebt (werken aan je productiviteit) structureel aan je gedrag toe te voegen.

In het interview bespraken we:

‘Als ik te veel nee moet zeggen op wat ik graag wil doen, is dat een signaal’

Het interview is super interessant voor jou als je wilt weten…

  • Welke methode ik gebruik om burn-out te voorkomen
  • Wat Einstein te maken met burn-out verhelping
  • Wie de mensen zijn die bij Passion for Work komen voor begeleiding
  • Hoe ik mijn energie verhoog en in flow geraak
  • De bottleneck die ik momenteel in mijn bedrijf oplos
  • Waar ik nog van droom…

Luister het interview hier: 

Wil jij je werk ook een boost geven? Als jij er klaar voor bent, ben je absoluut welkom! Kijk hier wat we voor jou kunnen betekenen. ​Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt.

Sabina

Door

Sabina

op 30 August 2017

Een mooi gesprek: open en wederkerig. Het horen van ervaringen van anderen doet mij goed. Aan de ene kant krijg ik bevestiging en aan de andere kant leer ik ervan.

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 4 September 2017

Dag Sabina, dank voor je reactie! Fijn dat je er wat aan had!

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?