arrow_drop_up arrow_drop_down
27 juni 2017 
in Geluk

[Podcast] Jan Jacobs interviewt Katrin Van de Water over haar werk en...

Onlangs interviewde Jan Jacobs me over mijn werk en leven in het kader van zijn reeks ‘Hoogvliegers’, waarbij hij bekende en minder bekende mensen met een opmerkelijke missie bevraagt. Hij wil namelijk weten hoe ze een sprankelend en betekenisvol leven leven….

Ik voelde me vereerd en maakte graag tijd.

We hadden het onder andere over:

  • hoe ik begon met Passion for Work
  • de burn-out die ik kreeg op mijn 29ste
  • hoe ik erin slaag om 2 weken per maand op Ibiza te wonen
  • hoe je ervoor kan zorgen dat werk nooit meer voelt als werken
  • wie mijn rolmodellen zijn
  • welke boeken ik graag lees
  • de formule van Einstein die je helpt om je missie helder te krijgen…

Wil jij ook energie krijgen van je werk?

Dan raad ik je aan om met de formule van Einstein aan de slag te gaan en ons programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ te volgen. Dit programma komt in aanmerking voor loopbaancheques waardoor je 8 u coaching krijgt voor €80 (ook voor zelfstandigen). Contacteer ons voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt!

Onze filosofie
We werken vanuit de filosofie van Personal Branding. Wat dit is, waarom het steeds belangrijker wordt en hoe je er zelf mee aan de slag kan, lees je in het gratis eBook Personal Branding, wat je ontvangt door je naam en mailadres hieronder in te vullen.

Iris Willems

Door

Iris Willems

op 29 June 2017

Dirk De Boe van EduNext (vroeger EduShock) is ook een gepassioneerd hoogvlieger. Samen met een team vrijwilligers tracht hij het onderwijs van onderuit te veranderen. (Leerfestivals, innovatiecoaches, Intiemsessies etc zijn producten van zijn passie)

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?