arrow_drop_up arrow_drop_down
5 april 2019 
in Overig

Passion for Work groeit verder na overname

Jaha! Nieuw Leven op alle vlakken voor Katrin Van de Water… Naast het feit dat er binnen enkele weken een baby’tje in haar leven komt, krijgt haar professionele leven ook een nieuwe wending! Het volledige verhaal vertelt Katrin in de video hieronder.

Herken je dat je evolueert als mens? En dat je werk mee hoor te evolueren? Misschien heb je ook het gevoel dat er iets mag veranderen, je toe bent aan een nieuwe uitdaging professioneel gezien?

“Ik dacht vroeger heel naïef dat als je 1x dit proces doorlopen had, je klaar was voor de rest van je leven en het stuk ‘werk’ kon afvinken! Nee hoor, gelukkig niet, want het zou al snel saai worden.”
– Katrin Van de Water –

We nodigen je van harte uit om met onze ervaren Passion for Work coaches aan de slag te gaan met jouw Emc². E staat voor Energie, M voor motivatie, C voor competenties. Als jij werk kan doen wat aanleunt bij wat voor jou belangrijk is, als jij dagelijks kan doen wat je goed kan én graag doet en kan ontwikkelen wat je graag zou willen ontwikkelen, heb jij een Energieniveau van 10/10, en dat is Passie. Dan ben je enthousiast, en enthousiasme is iets magisch, dat is het verschil tussen middelmatigheid en succes, ben je geëngageerd en in staat tot empowerment.

Dat gunnen we jou van harte! Vraag nu een gratis vrijblijvend telefonisch Kennismakingsgesprek aan met een Passion for Work coach bij jou in de buurt.

De mooie missie van Passion for Work wordt natuurlijk verder voortgezet. “Ik draag vol vertrouwen de fakkel over aan TravvantTravvant is de neutrale marktleider (niet afhankelijk van Uitzendkantoor, Werving & Selectie, opleiding) in outplacement, inplacement alsook  loopbaanbegeleiding. Kortom, op vele vlakken zijn zij heel aanvullend aan wat wij doen met een enorme focus op het individu.” zegt Katrin.

Samen met het huidige Passion for Work-team blijven we duizenden mensen inspireren om hun droombaan te realiseren! En het is geen afscheid, want gelukkig blijven we nog nauw samenwerken.

Na haar bevallingsverlof gaat Katrin verder met haar grote passie: het coachen van ondernemers, iets wat ze al deed, maar wat nu haar volledige focus gaat krijgt. En hiermee is Passion for Business geboren! Speciaal voor ondernemers ontwierp Katrin 10 magische vragen die ondernemers helpen om 10 x sneller te groeien. Je kan deze 10 vragen downloaden op Katrin haar gloednieuwe website: www.passionforbusiness.be.

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?