Page content

Outplacement? Heb ik er recht op?

article content

Outplacement? Heb ik er recht op?

Misschien voel je al langer dat er ‘iets’ in de lucht hangt, misschien komt het als een donderslag bij heldere hemel… Anderen hopen dan weer stiekem op ontslag…
Zoveel mensen, zoveel situaties, zoveel verhalen… Met één ding gemeenschappelijk: Wat nu? En hoe dan?

Geen gemakkelijke vraag. Plots wordt je geconfronteerd met jezelf, met een blanco toekomst. Hoe ga je die invullen?

Wie ben je? Wie wil je zijn? Hoe wil je leven?… Existentiële vragen, waar je waarschijnlijk met één nacht goed slapen geen antwoord op hebt.

En dan is er nog je omgeving… Ook zij zijn bang, willen voor jou het beste, willen dat je snel een oplossing vindt, terwijl een ontslag een rouwproces kan zijn wat je niet kan forceren. Het zou fijn zijn als er iemand is die met je meewandelt, die je steunt, die kennis heeft van de arbeidsmarkt, bij wie je terecht kan met je vragen, je twijfels en die je successen deelt! Outplacement kan hierbij een oplossing zijn!

Sinds 1 januari 2014 is de wetgeving op outplacement veranderd. Om te weten of jij recht hebt op outplacement, kan volgend schema je duidelijkheid geven: outplacement wetgeving (klik op link voor schema).

Heb jij recht op outplacement? Je werkgever zal je hoogstwaarschijnlijk een bureau voorstellen. Zolang jij geen contract getekend hebt met dat bureau, kan jij zelf een voorstel doen. Passion for Work biedt ook outplacementbegeleiding, waarbij we vertrekken van jou als persoon. Rekening houdend met het budget van je werkgever maken wij een voorstel op maat.
Waarom klanten voor ons kiezen lees je hier.

Heb jij geen recht op outplacement? Dan kan je zelf investeren in coaching. Klik hier voor ons aanbod.

Zet je loopbaancheques in bij Passion for Work en geef je loopbaan een boost!Je kan bij ons terecht met loopbaancheques en KMO-portefeuille.
Door inzet van je loopbaancheques ontvang je 8 u coaching voor €80 (werkelijke waarde is €1100, Vlaamse subsidie).

Heb je vragen? Wil je een gratis telefonisch kennismakingsgesprek? Neem contact met ons op en vermeld in je mail dat je info wil over outplacement.

Onze filosofie
We werken vanuit de filosofie van Personal Branding. Wat dit is, waarom het steeds belangrijker wordt en hoe je er zelf mee aan de slag kan, lees je in het gratis eBook Personal Branding, wat je ontvangt door je naam en mailadres hieronder in te vullen.

Referenties
Reacties van mensen die aan de slag gingen met hun Personal Branding, lees je bij recommendations op LinkedIn.

Wil je reageren?
Ik ben erg benieuwd naar je reactie, die je  hieronder mag plaatsen. Dank alvast!

Contacteer ons voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt!

 

Comment Section

0 reacties op “Outplacement? Heb ik er recht op?

Plaats een reactie


*