arrow_drop_up arrow_drop_down
6 maart 2016 
in Overig

Opruimen zorgt voor overvloed in je leven...

Alles is energie…

We zijn ons er alleen niet altijd bewust van. Soms voel je dat alles stroomt, en ervaar je een gevoel van geluk, harmonie, alsof alles ‘klopt’ en moeiteloos gaat… Andere momenten of tijden lijkt het alsof alles traag en moeilijk gaat en tegenzit… En dan lijkt het alsof het je overkomt en je moet ‘wachten’ tot het tij keert…

Er is goed nieuws!

Je kan dit beïnvloeden en zelf meester worden en flow creëren!  Eén van de makkelijkste manieren om overvloed te creëren is ‘opruimen’. Dit betekent afstand nemen van alles wat je niet meer dient, wat je geen energie geeft… Hierdoor zuiver je de energie en maak je ruimte voor ‘nieuw’… Je gaat je omringen met een omgeving, mensen, voeding, werk waar je energie van krijgt… En als vanzelf gaat het stromen en wandelt overvloed je leven binnen…

Je kan dit toepassen op verschillende gebieden:

1. Opruimen van je omgeving

Dit is één van de makkelijkste manieren om flow in je leven te creëren. Er gebeurt iets magisch als je dingen die je niet gebruikt gaat wegdoen. Wat overblijft zijn dingen waar je echt blij van wordt, die passen bij wie jij nu bent of wil zijn… Je huis en werkomgeving worden een ‘oplaadplek’ waar je helderheid en rust ervaart. Geef dingen weg en/of verkoop wat je niet meer nodig hebt.

2. Opruimen van je sociale contacten

Vraag je af of je contacten je energie geven of kosten. Omring je met positieve mensen die het goed met je voorhebben en geniet van hun gezelschap.

3. Je financiën op orde brengen

Maak een overzicht van wat je hebt en ruim je portemonnee op.

4. Geef je gezondheid een boost

Je lichaam is je tempel. Creëer gezonde gewoonten: drink genoeg water, beweeg, ga naar buiten, eet energiegevend voedsel, maak de koelkast en de voorraadkast schoon, verzorg en verwen je…

5. Neem je werk onder de loupe

Welke zaken geven je energie? Welke kosten je energie? We spenderen meer tijd op ons werk dan thuis, dus het is van belang dat we ook daar flow hebben.

En jij?

-Op welke gebieden wil jij meer flow ervaren? Hoe kan je dat doen?
-Misschien kan het boek ‘Opgeruimd’ van Marie Kondo je op weg helpen. ‘Toevallig’ kreeg ik het cadeau van een klant! Dank Matthias!
-Als je hulp nodig hebt om je werk onder de loupe te nemen, neem contact met ons op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Workcoach in je buurt. In het programma In 5 stappen weten wat ik wil’maken we je carrièrepaspoort op, zodat jij helder hebt welke ingrediënten je nodig hebt om ‘in de flow’ te zijn! Je kan dit programma betalen met loopbaancheques. Hierdoor betaal je €80 voor 8 u coaching.
-We werken vanuit de filosofie van Personal Branding. Je leest er meer over in het gratis eBook Personal Branding, wat je ontvangt door je naam en mailadres in te vullen hieronder op de site. Meer dan 13.000 mensen gingen je reeds voor. Veel leesplezier!

-Als je dit artikel waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan door middel van de social media knoppen. Het is ook altijd fijn als je hieronder een reactie achterlaat.

Contacteer ons voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt!

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?