arrow_drop_up arrow_drop_down
2 oktober 2018 

Onderhandelen over je loon! Tips voor een goed salaris. Door Katrin Van de Water, zaakvoerster van Passion for Work.

Werk is een essentieel onderdeel van ons leven. We brengen vaak meer tijd door op ons werk dan met onze partner en onze kinderen. Net daarom zorg je er best voor dat je werk je voldoening en geluk brengt!

Maar hoe leuk jouw job ook is, het is niet fijn als je het gevoel krijgt dat je te weinig verdient. Op een bepaald moment moet je het dus over je salaris hebben; tijdens je sollicitatie, of later tijdens een loononderhandeling. Veel mensen vinden het knap lastig om over hun salaris te onderhandelen. En toch kan je het niet uit de weg gaan.

Vacature.com vroeg Katrin Van de Water als arbeidsmarktspecialiste raad over loononderhandelingen.

In deze video vertelt Katrin dat salaris meer is dan je bruto-loon.
Denk ook aan

+ flexibele uurroosters
+ vergoeding overuren
+ extra verlofdagen
+ thuiswerk
+ maaltijdcheques
+ groepsverzekering
+ ziekte- en hospitalisatieverzekering
+ 13de maand
+ bonussen
+ winstuitkering
+ aandelenopties
+ interne sportmogelijkheden
+ andere…

Er valt zoveel over te zeggen dat Katrin en Vacature.com besloten om hier samen een gratis eBook met nog meer tips over te schrijven. Vraag het snel aan via deze link en ontdek o.a. hoe jij erachter komt welk loon gangbaar is voor iemand met jouw functie en jouw ervaring, hoe je opslag vraagt aan je huidige werkgever, hoe je jouw meerwaarde kenbaar maakt en nog veel meer…

Katrin beantwoordde onlangs deze lezersvragen over dit thema via Facebook Live:
•  wanneer is het juiste moment om opslag te vragen en hoe argumenteer ik dit?
•  wat communiceer ik aan mijn werkgever als je weet welk pakket ik (netto) wil?
•  is goede inzet alleen voldoende om opslag te krijgen…

Wist je dat… solliciteren ook aan bod kan komen tijdens onze loopbaangesprekken? Bekijk zeker ons programma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’. Dit programma is interessant voor je als jij helder hebt wat je wil, maar je niet uitgenodigd wordt voor sollicitatiegesprekken, je steevast tweede wordt, je nooit gevraagd wordt voor leuke vacatures….

Wij gaan dan samen met jou aan de slag om een pakkend cv, to-the-point sollicitatiebrief, onderscheidend LinkedInprofiel te maken, bereiden samen je sollicitatiegesprekken voor, maken een actieplan op van waar jij die functies kan vinden.

Bovendien krijg je toegang tot onze online mastermindgroep, een besloten groep met meer dan 1750 klanten. Je kan hier gebruik maken van elkaars netwerk!

Het leuke is dat je dit programma ook kan volgen met loopbaancheques waardoor je 8 u coaching krijgt voor €80 (werkelijke waarde is €1.100). Vraag snel een gratis telefonisch kennismakingsgesprek  met een Passion for Work-coach in je buurt.

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?