arrow_drop_up arrow_drop_down

Veerle Huygen

I live to the fullest by
following my own path 

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

Op mijn bureau staat een kaartje met: “I live to the fullest by following my own path”. Die zin heeft me altijd getriggerd en beschouw ik als mijn levensmotto. Al heb ik er soms ook op gevloekt.


Na een lange carrière in HR-dienstverband besloot ik zelfstandige te worden en mijn eigen job te creëren om zo een positieve impact realiseren. Een wereld ging voor me open. Maar ik botste ook op de vraag hoe je jouw eigen job, jouw eigen pad creëert. Het is een hele zoektocht geweest met vallen en opstaan. Ik stortte me in allerhande maatschappelijke projecten, zette mijn schouders mee onder disruptieve startups, bood HR-ondersteuning aan kleine en middelgrote organisaties.


Tot mijn lichaam besliste dat het voor mij tijd was om even stil te staan.


Gedurende weken kon ik lichamelijk geen kant meer op. Het deed me de innerlijke zoektocht aanvatten naar wat ik écht wil. Het werd me duidelijk dat ik als multipotential (creatieve generalist – of hoe je het ook wil noemen) geen vrede kan nemen met me te focussen op slechts één ding. Daarom kies ik nu heel bewust voor wat ik écht leuk vind en wat me écht energie geeft.


Eén van die dingen is het ondersteunen van mensen om om hun eigen pad te volgen. Mensen zoals jij! Daarom sloot ik me aan bij Passion for Work: om jouw gids te zijn, jou terug richting te helpen vinden en jou voluit te laten stralen

Tijd voor verandering

Jij hebt duidelijk een besluit genomen. Het is tijd voor verandering en je wilt graag zelf je loopbaan in handen nemen. Of misschien wil je ook wel even op die pauzeknop duwen om alles eens even vanop een afstand te bekijken.


Alleen weet je nog niet helemaal goed hoe je eraan kan beginnen.


Je hoeft er echt niet alleen voor te staan! Met veel plezier ben ik je gids, je klankbord, je spiegel om jouw ‘compass of joy’ (terug) te vinden. Een kompas dat je richting geeft in de volgende stappen in je loopbaan als werknemer, freelancer of ondernemer.

Samen sterk

Denken dat je het allemaal wel alleen kan, is een valkuil waar ook ik te lang in ben blijven steken. Ondertussen heb ik diverse klankborden die me met alle mogelijke vraagstukken vooruithelpen. Met twee zie je immers meer en geraak je ook veel verder.


Als jouw loopbaancoach wil ik alles benutten om jou vooruit te helpen. Niet alleen de methodiek van Passion for Work, maar indien nodig en gewenst ook mijn netwerk staan ter beschikking opdat jij de volgende stap kan zetten. Want voor elk probleem vinden we samen wel een oplossing!

In mijn vrije tijd kan je mij al wandelend vinden in de Koerselse bossen. Ik kan daar als mama van 2 jonge dochters, even genieten van wat me-time samen met mijn Border Collie. Verder kan ik me verliezen in het lezen van allerhande boeken die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of een verdere samenwerking goed voelt voor je? Vraag hieronder jouw gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken aan jouw droombaan of droombedrijf.

Veerle werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.


Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Hove

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Veerle Huygen - Koersel én Alken
Marijke Jonckers - Hasselt

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Katrien Dooms - Grembergen, bij Dendermonde
Hilde De Brauw - Gent

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem
Hilde De Brauw - Nieuwpoort, Brugge en Meulebeke
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?