arrow_drop_up arrow_drop_down

Stijn Derynck

Ik help je om Personal Branding in te zetten 

zodat jij je droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Na enkele jaren actief te zijn geweest in totaal uiteenlopende vakgebieden, koos ik er bewust voor om zelfstandige te worden. Vervolgens stond ik aan de wieg van enkele mooie bedrijven: ik wilde mensen helpen en ondersteunen bij belangrijke beslissingen in hun leven op financieel, juridisch en fiscaal vlak. Zo heb ik met plezier meegewerkt aan het succes en het (financieel) welzijn van heel wat mensen, bedrijven en hun werknemers. Vandaag is mijn missie ruimer geworden maar daarom zeker niet minder gericht.


Daarom help ik graag andere ondernemers om ook de juiste keuzes te maken en hun missie in de wereld te zetten. Je kan bij mij terecht voor het programma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’ voor ondernemers (dit programma komt in aanmerking voor loopbaancheques) en VIP-coaching.


Wil je samen met mij bouwen aan je droombedrijf?

Kies dan voor een op- of doorstart waarbij ik jouw sparringpartner ben, waarbij ik je tevens ook zeer veel informatie kan meegeven over ondernemerschap, bedrijven opstarten en in de markt positioneren. 

Zowel fiscaal, financieel als juridisch ben ik goed onderlegd

Zowel fiscaal, financieel als juridisch ben ik goed onderlegd en ik omring mij met zeer veel experten die ik kan inschakelen als dit nodig zou zijn. Aanvullend heb ik een zeer grote expertise opgebouwd in marketing, communicatie, IT en projectmanagement… De combi van deze kennis, mijn ervaring én mijn netwerk geef ik je graag mee om je sneller je weg naar succes te laten bewandelen.


Een korte lijst van bedrijven wiens succes ik heb ondersteund: Inbev, ING, Vedior Interim & Select, Canon, Immotheker Finotheker, Hypotheek.winkel, FINB, Wilink, Rendimmo, Het Financieel Huis, de Financial Well-Being Academy…


Zo mocht ik ook reeds meer dan 2000 mensen persoonlijk begeleiden bij de groei van hun mentaal als nominaal vermogen en heb ik er zeer recent nog een volledig concept uitgewerkt rond "Employee Financial Well-Being", financieel welzijn als onderdeel van een totaal welzijnsbeleid op de werkvloer.

Ik ben tevens erkend door het FSMA als tussenpersoon in verzekeringen, makelaar in bank- en beleggingsdiensten (wealth management), vastgoedexpert (BIV), erkend loopbaanbegeleider door de VDAB en dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Om digitaal bij te blijven, ben ik tevens houder van het volledige digitale certificaat van Google en heb ik een eigen inspiratiebureau waarbij we ook de productie voor onze rekening nemen. Blijven studeren werd mij ooit als boodschap meegegeven en dat heb ik ter harte genomen.


Financieel welzijn voor iedereen, een leven zonder financiële stress en vol ondernemerschap, dat wens ik al mijn klanten toe.


In mijn vrije tijd...

kijk ik graag naar een goede film, heb ik aandacht voor mijn vrouw, speel ik graag met mijn 3 katten, kook ik, luister ik muziek of ga ik een hapje eten met vrienden en vlieg ik af en toe eens ergens naar toe.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen?


Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. 

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel  - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier
Charlotte de Vos - Brasschaat én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Veerle Huygen - Koersel én Alken

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Katrien Dooms - Grembergen, bij Dendermonde en Aalst

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Annick Deroo - Rekkem

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?