arrow_drop_up arrow_drop_down

Martine Van Velthoven

"The start is what stops most people"

(Don Shula, American football coach)

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

"De loopbaanbegeleiding heb ik als zeer leerrijk en verhelderend ervaren. Ik zou dit zeker aanraden aan al wie wat sturing kan gebruiken bij het vinden van een geschikte job.".

Charlotte Fermont, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Dit is echt een aanrader voor iedereen die het even niet meer weet en vast is komen te zitten. Er is licht aan het eind van de tunnel."

Sabine Van Wiele,

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Worstel jij met vragen rond je werkgeluk?

Voel je dat er “iets” niet klopt, denk je dat er meer voldoening uit je werk te halen is, heb je het gevoel “iets” te missen maar weet je niet goed wat, ben je onrustig, heb je een burn-out, of bore-out…? Dan help ik je graag verder.


Mijn missie als loopbaancoach is samen met jouw je onderliggende drijfveren en passies ontdekken, samen met jou actief aan de slag gaan om zo meer in balans te komen en gelukkiger te worden, samen met jou deze missie realiseren!


Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

25 jaar geleden startte ik samen met mijn partner onze KMO op binnen de bouwsector.


Om de vooropgestelde groei te realiseren werkten wij samen met een team van verkopers, administratieve mensen, techniekers en arbeiders. Wat mij hierbij fascineerde is de vraag hoe komt het dat de ene medewerker gelukkig is, groeit en straalt, terwijl de andere medewerker geconfronteerd wordt met demotivatie, futloosheid, stress, burn-out, bore-out… en dit binnen hetzelfde bedrijf en managementteam. Vorig jaar verkochten wij ons bedrijf.

Voor mij het moment om een nieuwe richting aan mijn leven te geven.

Ik ontdekte mijn passie voor wat mensen drijft. Waarom reageren mensen verschillend in dezelfde situatie? Waarom bekijkt de ene een zelfde gebeuren als een probleem en de ander als een opportuniteit? Waarom wordt de ene persoon boos en schiet de ander in actie?


Ik volgde diverse coachopleidingen en ben nu gecertificeerd coach, systemisch coach, salescoach en adept van het Enneagram.


Vanuit mijn professionele ervaring als bedrijfsleider en verkoper is de tijd gekomen om mijn ervaringen en opgebouwde kennis op een inspirerende en duurzame manier door te geven.

In mijn vrije tijd ...

ben ik graag in de natuur, hou ik van wandelen en dieren observeren in de Ardennen, Schotland… Tuinieren en genieten van die heerlijke zelfgekweekte tomaten, liefst samen met de dochters en mijn man. In de winter kan je me bekoren met een goede roman en een glas lekkere wijn bij het haardvuur. Samen met vrienden erop uit trekken, lekker eten en genieten van een goed gesprek… Regelmatig ook zelfreflectie en stilte…


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of een verdere samenwerking goed voelt voor je? Vraag hieronder jouw gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken aan jouw droombaan of droombedrijf.


Martine werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Martine Van Velthoven stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

Voor mij heeft de coaching een bepaalde rust gebracht, op een moment waar ik vol twijfels zat. Het heeft me doen stilstaan wat ik belangrijk vind in mijn job en welke elementen nodig zijn om er voldoening uit te halen. Door de juiste vraagstelling, kwam ik tot een beter inzicht waardoor ik knopen kon doorhakken en stappen vooruit durfde zetten. 


Omdat ik dit proces als heel positief heb ervaren, kan ik de coaching zeker aanbevelen, wat ik trouwens al deed 😊

Anoniem
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.


Door loopbaanbegeleiding te volgen heb ik mezelf beter leren kennen, vooral dan mbt wat ik mis in mijn huidige job en welke aspecten er zeker aanwezig moeten zijn opdat ik voldoening zou krijgen uit een job. Ik weet nu beter welke richting ik met mijn competenties en interesses uit moet gaan en waarop ik zeker moet letten wanneer de inhoud van de job beschreven wordt in een vacature. Deze loopbaanbegeleiding heb ik dan ook als zeer leerrijk en verhelderend ervaren. Ik zou dit zeker aanraden aan al wie wat sturing kan gebruiken bij het vinden van een geschikte job. 

Charlotte Fermont
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Ik ben op advies van iemand uit mijn omgeving hier terechtgekomen. Het was toen voor mij een heel zware periode.

Het klikte onmiddellijk met de coach. Een hele opluchting, omdat ik toen ook heel emotioneel was. Ik kon direct op heel wat begrip rekenen. Omdat er heel kort op de bal werd gespeeld, kreeg ik al snel een aantal inzichten. Mijn idee dat ik enkel wat kon doen met mijn diploma als verpleeg-kundige en niets anders, werd al snel weerlegd omdat er vooral gewerkt werd rond competenties en vaardigheden, los van mijn diploma. Dit is echt een aanrader voor iedereen die het even niet meer weet en vast is komen te zitten. Er is licht aan het eind van de tunnel…

Zelfs als je niet direct van job wil veranderen, geeft het je sterktes die nuttig kunnen zijn in je huidige werkomgeving.

Sabine Van Wiele

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?