arrow_drop_up arrow_drop_down

Sofie Vanham

Stay Wild!

Vraag een gratis telefonisch

kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik heb TEW gestudeerd en heb altijd in HR-gerelateerde rollen gewerkt.


Een grote verandering kwam ongeveer 9 jaar geleden, wanneer we voor het werk van mijn man verhuisden naar Shanghai met onze 3 kinderen. Ineens viel ik zonder werk. Ik wilde niet puur op mijn lauweren rusten en enkel expat-madame zijn. Het begon als snel te kriebelen om een vakgebied te leren dat overal ter wereld toegepast kan worden: coaching. Ik volgde opleiding via International Coaching Academy, deed ondertussen vrijwilligerswerk voor de Shanghai Expat Community (museumbezoeken, fietstoeren, enz. organiseren) en werd voorzitter van de Coaching Circle (nodigde sprekers uit, bracht coaches van verscheidene disciplines bij elkaar met als doel uitwisseling van ervaring en doorverwijzen naar mogelijke klanten). Vier jaar Shanghai heeft er voor gezorgd dat ik met een nog bredere blik naar de wereld kijk, weet wat het is om tegen cultuurverschillen en taalbarrières aan te lopen en het heeft mijn talent om diepgaand te luisteren, zonder een oordeel te vellen, alleen maar vergroot.


Ondertussen werk ik 5 jaar voor Travvant als principal coach loopbaanbegeleiding en outplacement. 

Ik haal enorm veel energie uit het mensen terug in hun kracht zetten, terug te laten geloven in zichzelf (na slechte evaluatie, eventueel ontslag, promotie gemaakt en niet weten of je het goed doet want er is geen feedback cultuur, nieuwe leidinggevende, enz.) en het helpen vinden van hun levensbalans. Door de rust die ik uitstraal wordt er een grote openheid gecreëerd en komen we samen aan de hand van de Passion for Work-methode tot een stappenplan om op jouw tempo actie te nemen en verandering te brengen.

In mijn vrije tijd geniet ik van ...

  • Samenzijn met mijn gezin, zeker nu onze 2 oudsten op kot zijn
  • Lekker eten met vrienden 
  • Wandelen geeft me zuurstof 
  • Reizen: citytrip of een nieuw land ontdekken en snuiven van cultuur

Maak kennis met mij!

GRATIS TELEFONISCH 

KENNISMAKINGSGESPREK

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?