arrow_drop_up arrow_drop_down

Séverine Van De Voorde

“Ik kan het, ik wil het, ik doe het!”

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

Na mijn studies klinische psychologie (2003) en een doctoraat over ADHD, dyslexie en het brein (2009) was ik jarenlang actief in het hoger onderwijs. Ik gaf er passioneel mijn kennis over ontwikkelingsstoornissen door aan studenten psychologie. Maar stilaan voelde ik het gemis om bezig te zijn met waar ik destijds met mijn studies voor gekozen had: mensen die zijn vastgelopen terug in beweging brengen. In 2015 startte ik daarom in bijberoep met mijn eigen praktijk Centrum Diabolo.

Ik had alles wat ik wilde: een mooi gezin, een gezellig huis, een bloeiende praktijk, een vaste onderwijsbenoeming en een goed loon. En toch had ik steeds minder energie. Ik sleepte mij van vakantie naar vakantie, werd prikkelbaar tegen mijn schitterende man en prachtige dochter, verloor mijn drive om te gaan werken. En toen ging het licht uit.

Lef door burn-out

Na een fikse burn-out in 2016 had ik eindelijk het lef om de deur van mijn gouden onderwijskooi achter mij dicht te trekken. 


Op persoonlijk vlak leerde ik vanaf dan mijn grenzen kennen en bewaken, zowel naar mezelf als naar anderen toe. Ik ging mijn hoogsensitiviteit inzetten als kracht, maakte schoon schip in de dingen en mensen die te veel energie van mij vroegen en ging terug genieten van de kleine dingen. Wandelen met volle aandacht voor al het moois, springen op een trampoline, piano spelen, puzzelen, dansen en zingen. Het vrije kind in mijzelf werd wakker.


Op professioneel gebied specialiseerde ik mij in coaching op vlak van stress en burn-out (The Human Link en Open Mind) en hoogsensitiviteit (HSP Professional – prof. Van Hoof). 


Ik koos er resoluut voor om mij full-time bezig te houden met mijn herontdekte passie: het inspireren en enthousiasmeren van mensen tot persoonlijke groei om te transformeren naar een gelukkigere versie van zichzelf.

Werk als onlosmakelijk deel van jezelf

Ik ontdekte dat werk en privé niet gescheiden maar wel gecombineerd kunnen worden, en dat geluk op het werk nodig is voor geluk in je leven. Persoonlijke ontwikkeling betekent dan ook je werksituatie kritisch onder de loep durven te nemen. Daarom besliste ik dat ik loopbaanbegeleiding wou toevoegen aan het aanbod in mijn praktijk. Ik ging op zoek naar een loopbaancentrum waarbij ik mij kon aansluiten en vond de perfecte match tussen Passion for Work en mijn eigen manier van zijn: positief, speels, spontaan, empathisch, warm dichtbij, en oprecht. 


Heb jij het lef je af te vragen of het werk dat je doet wel echt past bij je persoonlijkheid, talenten, waarden en privé leven? Wil je samen met mij op weg naar meer plezier in werk en leven? Vraag dan hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. 


Séverine werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?