arrow_drop_up arrow_drop_down

Sabine Havelaerts

Decide, Commit, Succeed

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

"Sabine heeft me de nodige duw in de rug gegeven. Ze leerde me een blik op de toekomst te werpen en ze gaf me tonnen vol zelfvertrouwen."

Eva Vermeir, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Door alle tips van Sabine heb ik nu genoeg bagage om met volle goesting te starten aan mijn nieuwe uitdaging."

Andromeda Bünger,

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Weet je wat mij fascineert? Iedere unieke persoon centraal plaatsen, zowel binnen loopbaanbegeleiding, coaching, performance management of change management. Mogelijkheden zien door de sterktes in mensen te herkennen, hen hiervan bewust maken en hen zo ondersteunen in hun potentiële groei…


In mijn loopbaan heb ik in verschillende rollen steeds ervaren hoe belangrijk een juist people management is, hoe belangrijk het is om mensen hun talenten in te zetten binnen het geheel van het bedrijf. Werken vanuit je talenten geeft extra energie en geeft ook een bijkomende dynamiek aan het hele bedrijf. 

Maar wat als je je talenten, je passie nog niet hebt gevonden?

Wat als je niet meer gelooft in je eigen kunnen? Wat als je voelt dat je meer energie krijgt van andere zaken dan je huidige job? Mensen ondersteunen om zelf opnieuw hun eigen pad te definiëren en te kunnen werken vanuit hun eigen competenties, is wat mij energie geeft binnen mijn job als loopbaancoach via Passion for Work.

In mijn vrije tijd ...

Blijf ik met mijn partner “bouwen” aan ons wervingsbedrijf, ben ik ook (plus)mama van 5 kinderen, wandel ik met de hond, drink ik graag een glaasje wijn en lees ik graag een boek over coaching of binnenhuisarchitectuur…


Sabine werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Loopbaancoach Sabine Havelaerts stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

"Sabine heeft me de nodige duw in de rug gegeven. Ze leerde me een blik op de toekomst te werpen en ze gaf me tonnen vol zelfvertrouwen. Ik ken mezelf weer, dank u Sabine!"

Eva Vermeir,
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Sabine heeft me gemotiveerd om voluit aan de slag te gaan. Samen hebben we mijn E=mc2 bekeken, en dit hebben we ook gecombineerd met mijn soms hectische persoonlijke situatie om na te gaan welke pistes haalbaar waren. Ik heb ondertussen dan ook besloten om aan de slag te gaan als Medisch Secretaresse en start binnenkort met mijn opleiding ter voorbereiding van mijn droomjob. Door alle tips van Sabine heb ik nu genoeg bagage om met volle goesting te starten aan mijn nieuwe uitdaging."

Andromeda Bünger,
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"De loopbaancoaching bij Sabine heeft me echt geholpen om mijn plannen en doelen helderder te maken. Sabine heeft me nog meer vertrouwen gegeven om er iets moois van te maken. Ze is medelevend, heeft een warme persoonlijkheid, stelt de juiste vragen, biedt concrete oplossingen, triggert waar nodig en zet aan tot reflectie en actie. Ik ben dankbaar dat ik bij haar ben terechtgekomen."

Rita Vanhumskercken,
volgde 'In 7 stappen bereiken wat ik wil'.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Sabine Havelaerts

Loopbaancoaching: egoïstisch geld uitgeven of een investering in het geluk van jezelf en je omgeving?

Je bent geen eilandje en hoe jij je voelt op je werk, heeft ook effect op je andere levensgebieden: je mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, je financiën, je gezondheid, je relatie en/of gezin en je sociale contacten…

Grenzen stellen: STOP! Hier is mijn grens! 
Hoe bewaak ik op een assertieve manier
mijn grenzen?

Over je grenzen laten gaan geeft stress, mentaal maar ook fysiek. Je bent boos of verontwaardigd, je voelt je gefrustreerd of mis begrepen, mogelijk zitten je schouders vast of heb je een knagende buikpijn. Je verliest je energie…

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Hove

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom


Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk


Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem
Hilde De Brauw - Nieuwpoort, Brugge en Meulebeke
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?