arrow_drop_up arrow_drop_down

Ruth Verhasselt

Dream your life, live your dream!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

"Ruth heeft me als loopbaancoach de ogen geopend in het aflijnen waar ik goed in ben, wat ik graag wil en waarin ik wil groeien."

Thibaut Princen, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Aan de hand van mijn carrièrepaspoort kwam ik te weten dat zelf iets ondernemen stiekem wel een droom van me was. Iets wat ik echt wilde doen, maar altijd zag als onhaalbaar en risicovol. Tijdens één van de sessies zei Ruth "Mensen hebben altijd spijt van wat ze niet doen in hun leven". En dat is me bijgebleven."

Elise Hoste,

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik heb als master in de Pedagogische Wetenschappen jarenlang ervaring met talentcoaching bij kinderen en volwassenen (in onderwijs en in een eigen praktijk). Kijken naar wat er wél goed gaat en waar de talenten zitten is iets wat me altijd geboeid heeft. Door mijn eigen talenten meer te ontdekken en verder te ontwikkelen, heb ik zelf ook mogen ervaren hoe gelukkig dat me maakt!


De combinatie van twee jobs bleek een paar jaar geleden te zwaar en was niet ideaal om te blijven combineren met ons gezin met drie jonge kinderen. De work-life-balance was even zoek.


Toen ik de kans kreeg om bij Passion for Work te starten, werd mijn droom werkelijkheid om volledig zelfstandige te zijn.

Mijn motto is: "Dream your live, live your dream". Ik vind het boeiend om mensen die het druk hebben (zakelijk en privé) bewust te maken van hoe het anders kan, evidenties in vraag te stellen en hen te motiveren om hun droomjob te 'onderzoeken'. Niet zweverig, maar met een heel concreet actieplan. 

Een concrete methodiek ...

Wat mij in loopbaancoaching bij Passion for Work zo aanspreekt, is dat mensen in een relatief kort traject met een concrete methodiek verder op weg kunnen, zodat ze meer energie krijgen op hun werk (én thuis). 


Ik vind het belangrijk om zelf voortdurend bij te leren en te blijven groeien en ontwikkelen. Ik lees dan ook veel boeken rond persoonlijke ontwikkeling en blijf zelf vormingen volgen rond thema's die ook in loopbaan-coaching aan bod komen: work-life, meer rust in je hoofd krijgen, aandachts-management, stress en burn-out, talenten…

In mijn vrije tijd ...

vind ik het belangrijk om ook voldoende tijd te hebben voor ons gezin. Ik hou van wandelen, reizen, lachen, de zon, fietsen, samen zijn met vrienden. Tussendoor geniet ik van wellness en me-time-momentjes die ik bewust inplan.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken aan jouw droombaan of droombedrijf.


Ruth werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Ruth Verhasselt stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

"Ruth heeft me als loopbaancoach de ogen geopend in het aflijnen waar ik goed in ben, wat ik graag wil en waarin ik wil groeien. Een groeiend geloof in mezelf, een concreet actieplan en nieuwe ambities waren hiervan het resultaat. Nu, enkele maanden later, en een springplank van een job verder, begin ik aan de job die me op het lichaam is geschreven en tegelijk uitdagend is. Daar ben ik Ruth zeer dankbaar voor."

Thibaut Princen
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.


"Na een ontzettend impulsieve beslissing om met loopbaancoaching te starten kwam ik bij Ruth Verhasselt terecht. De coaching verliep vlot en Ruth liet me stilstaan bij een aantal zaken die ik eerder te snel wegwuifde. Ze moedigde me aan om zonder omwegen voor mijn hoogste doel te gaan en kwam met een aantal praktische tips & tricks waardoor dat hoogste doel van mij plots veel bereikbaarder werd.


Dank je Ruth, voor je positieve kijk, je waardevolle inzichten, je efficiëntie en betrokkenheid. Al de eerste dag na de onze laatste sessie begon een heel nieuw hoofdstuk voor mij; ik ga aan de slag als trainer voor een fantastisch bedrijf!

Coaching geslaagd!"

Femke Rosiers
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Toen ik in een burn-out belandde en niks mij nog energie gaf, begon ik na te denken over welke job mij gelukkig kon maken en mij voldoening zou geven. Aan de hand van mijn carrièrepaspoort kwam ik te weten dat zelf iets ondernemen stiekem wel een droom van me was. Iets wat ik echt wilde doen, maar altijd zag als onhaalbaar en risicovol. Tijdens één van de sessies zei Ruth "Mensen hebben altijd spijt van wat ze niet doen in hun leven". En dat is me bijgebleven. Mijn interesse in gezonde voeding en sport brachten mij uiteindelijk op het idee om mijn eigen granolamerk op de Belgische markt te lanceren en daar volledig voor te gaan. En zo werd Fit GranOlala geboren. Tot nu toe is mijn granola-avontuur een fantastische Journey waarvan ik ten volle geniet. Nu denk ik: dit had ik al veel eerder moeten doen want leven en werken vanuit een passie is hetgeen dat een mens pas echt gelukkig maakt."

Elise Hoste

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Ruth Verhasselt

Hoe ‘The Artist’s Way’ Passion for Work-collega Ruth Verhasselt naar haar droomjob leidde..

Persoonlijk leiderschap, je zou het ook kunnen omschrijven als zelfsturing. De woorden die ik associeer met het opnemen van persoonlijk leiderschap zijn balans, vervulling, intuïtie… maar ook kracht, plezier, vrijheid, zelfvertrouwen, volle potentie, zingeving…

Streven naar work-life balance of net niet?

Een paar jaar geleden worstelde ik erg met de balans tussen werk, gezin, tijd voor mezelf en mijn relatie. De combinatie van twee jobs, een gezin, onderbroken nachten en kinderen die vaak ziek waren maakten het erg zwaar. Ik zag rondom mij veel mensen met kinderen die beiden voltijds werkten en van hier naar daar liepen. Ik zag mensen die het wél leken te redden en begon te twijfelen aan mezelf. 

Ik ben heel druk - tips om met de drukte om te gaan

Start jij je dag ook vaak met het checken van je inbox? Ben je vaak aan het multitasken? Heb je het gevoel dat je veel ballen tegelijk in de lucht houdt? slaag je er maar niet in om orde in de chaos te brengen? Ben je veel met je werk bezig en mis je quality-time-momenten met je gezin en vrienden? Heb je het gevoel dat je tekortschiet  op je werk, als partner, als ouder… Ben je heel de dag door druk bezig?

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?