arrow_drop_up arrow_drop_down

Rob Peeters

Coach me and I will learn,
Challenge me and I will grow,
Believe in me and I will win!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

Ambitieus! Zo kan je mij beschrijven. Vol ambitie begon ik aan mijn carrière als accountmanager en recruiter actief binnen een Brits recruitment agency. Een echte salesrol met targets, bonussen, reisjes, alles er op en er aan. Het leek wel een droom. Voluit gaan, grenzen verleggen en vooral niet kijken naar wat ik echt leuk vond of wat ik echt graag deed. Nee, ik was er gewoon trots op dat ik deed wat moest gebeuren.


Maar dan begon er iets te knagen. Er kwam een honger op, een drang om meer te betekenen voor de mensen voor en met wie ik werkte. Ik ging op zoek naar een andere job. Zelfde sector, zelfde rol, ander bedrijf. En weer ging ik er volledig voor. Maar de honger bleef. Na een turbulente periode op professioneel en privé vlak, besloot ik om het roer om te gooien. Na een succesvol loopbaanbegeleidingstraject heb ik besloten om mijn carrière in eigen handen te nemen. Nog steeds ambitieus en gedreven, maar nu heb ik geleerd mijn hart, mijn hoofd en mijn buikgevoel te volgen. Steeds een combinatie van deze drie. Een evenwicht om de juiste keuzes te kunnen maken.


Nu ben ik actief als freelance Loopbaan & Carrière coach, HR consultant en Recruitment specialist. Ik bepaal mijn eigen opdrachten en geef zelf vorm aan mijn job. Ik focus op de zaken die ik graag doe en die ik goed kan. Zo haal ik energie uit mijn job. Ik ga met plezier werken. Ik kan ambitieus zijn. Maar vooral, ik kan ook mijzelf zijn. 


Mijn missie

Ik ben gepassioneerd door het ontwikkelen van potentieel. Het potentieel in ieder van ons. Ik leg graag de focus op jouw vragen, noden, wensen, je ideeën en ambities. Op die manier help ik je de kracht te vinden om zelf aan de slag te gaan met jouw carrière. Om te leren je eigen job vorm te geven en je omgeving zo te creëren dat jij jouw potentieel tot bloei kan laten komen. Zo wil ik mensen helpen om te groeien en om de beste versie van zichzelf te worden. 

Ik had honger en ik wist niet wat ik wou … maar mits coaching heb ik mijn richting gevonden. 

Is dit herkenbaar voor jou? Ben je zelf ook zoekende naar de juiste invulling van je professionele leven. Heb je veel passie maar kan je deze niet kwijt in je huidige job? 

Dan kan ik  je helpen om de juiste richting te vinden. Ik bepaal de richting niet voor jou, dat doe je zelf. Samen gaan we aan de slag met pragmatische en intuïtieve Passion For Work methode. Je krijgt de nodige tools en tips & tricks aangereikt zodat je zelf aan de slag kan gaan. Daarboven zet ik mijn kennis en ervaring in, wat bovendien ondersteund door een goede portie enthousiasme en empathie. Ik hou van een open, eerlijke en directe communicatie. En zo wil ik jou de voedingsbodem bieden waar jouw zelfvertrouwen, je vaardigheden en je potentieel tot groei kan komen. 


In mijn vrije tijd ...

ben ik een actieve levensgenieter. Dit klinkt misschien cliché, maar het genot dat een goed glas wijn en een lekkere maaltijd mij brengen, is de ideale ontspanning. Verder probeer ik regelmatig te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken. En probeer hierbij de woorden van de Dalai Lama in gedachten te houden: "Once a year, go to a place you have never been before". 

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?