Martine Van Velthoven

The start is what stops most people.

Don Shula American football coach

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Worstel jij met vragen rond je werkgeluk?

Voel je dat er “iets” niet klopt, denk je dat er meer voldoening uit je werk te halen is, heb je het gevoel “iets” te missen maar weet je niet goed wat, ben je onrustig, heb je een burn-out, of bore-out…? Dan help ik je graag verder.


Mijn missie als loopbaancoach is samen met jouw je onderliggende drijfveren en passies ontdekken, samen met jou actief aan de slag gaan om zo meer in balans te komen en gelukkiger te worden, samen met jou deze missie realiseren!


Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

25 jaar geleden startte ik samen met mijn partner onze KMO op binnen de bouwsector.


Om de vooropgestelde groei te realiseren werkten wij samen met een team van verkopers, administratieve mensen, techniekers en arbeiders. Wat mij hierbij fascineerde is de vraag hoe komt het dat de ene medewerker gelukkig is, groeit en straalt, terwijl de andere medewerker geconfronteerd wordt met demotivatie, futloosheid, stress, burn-out, bore-out… en dit binnen hetzelfde bedrijf en managementteam. Vorig jaar verkochten wij ons bedrijf.

Voor mij het moment om een nieuwe richting aan mijn leven te geven.

Ik ontdekte mijn passie voor wat mensen drijft. Waarom reageren mensen verschillend in dezelfde situatie? Waarom bekijkt de ene een zelfde gebeuren als een probleem en de ander als een opportuniteit? Waarom wordt de ene persoon boos en schiet de ander in actie?


Ik volgde diverse coachopleidingen en ben nu gecertificeerd coach, systemisch coach, salescoach en adept van het Enneagram.


Vanuit mijn professionele ervaring als bedrijfsleider en verkoper is de tijd gekomen om mijn ervaringen en opgebouwde kennis op een inspirerende en duurzame manier door te geven.

In mijn vrije tijd ...

ben ik graag in de natuur, hou ik van wandelen en dieren observeren in de Ardennen, Schotland… Tuinieren en genieten van die heerlijke zelfgekweekte tomaten, liefst samen met de dochters en mijn man. In de winter kan je me bekoren met een goede roman en een glas lekkere wijn bij het haardvuur. Samen met vrienden erop uit trekken, lekker eten en genieten van een goed gesprek… Regelmatig ook zelfreflectie en stilte…


Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen, contacteer me dan voor een gratis verkennend telefonisch gesprek.


Martine werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Martine Van Velthoven stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer

Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?