arrow_drop_up arrow_drop_down

Martine Meertens

Mensen die geluk ervaren

hebben niet het beste van alles

die maken van alles het beste!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Ben je op zoek naar meer passie in je werk?

Is het voor jou niet duidelijk wat je nu eigenlijk wil met jouw professioneel leven? Of wens je terug meer in jezelf te geloven en te groeien als persoon? Via de methodiek van Passion for Work kunnen we samen jouw doel realiseren zodat jouw geluk niet enkel in je professioneel leven zichtbaar wordt, maar ook in je privéleven.

Inzetten op talenten

Jarenlang heb ik met ontzettend veel passie en gedrevenheid gewerkt als leerkracht en als zorgcoördinator. Ook in deze job streefde ik ernaar om elkaars talenten te ontdekken en in te zetten, met als doel de mens en de organisatie te doen groeien. Mijn ‘drive’ werd opgemerkt en ik kreeg de kans om directeur te worden in mijn school. Een periode waarin ik veel leerde, maar ook een soort ‘onrust’ voelde. Dankzij het volgen van loopbaancoaching zag ik nieuwe kansen en mogelijkheden in mijn professioneel leven.
Naast mijn job als loopbaancoach werk ik als leercoach met jongeren die het niet altijd gemakkelijk hebben om hun lessen te studeren en met jongeren die veel spanning en stress ervaren. Door  hen o.a. te trainen in het gebruik van hefbomen die stress doen verminderen en door het aanleren van technieken en de nodige inzichten gaan ze terug geloven in zichzelf. 

Veilig en toegankelijk

Vanuit mijn interesse voor jou als mens en vanuit mijn groot inlevingsvermogen wil ik je graag begeleiden in je zoektocht naar jouw talenten, jouw energiegevers en naar welke waarden voor jou belangrijk zijn. Aan de hand van gesprekken, inzichten en een efficiënte methodiek zetten we samen de nodige stappen die voor jou tot een duidelijk resultaat leiden. 
Mijn respectvolle, eerlijke en open benadering zorgt ervoor dat ik erg toegankelijk ben voor anderen en dat je je veilig voelt. Als jij blij en tevreden bent, ben ik dat ook… omdat ik van mensen hou. Ik geloof er trouwens keihard in dat je een groot deel van wie je bent en wie je kan worden zelf in de hand hebt. Durf kiezen voor wat jij graag doet en wat jou gelukkig maakt!

In mijn vrije tijd...

Ik hou van de natuur, het is voor mij een bron van energie. Het zorgt voor rust en ruimte om na te denken. Daarnaast ben ik ook zeer sportief en avontuurlijk.  Ik voel me happy als ik samen met mijn man en 2 tienerdochters op vakantie kan gaan… omdat we ons dan nog dichter bij elkaar voelen.

Thuis geniet ik van de schoonheid van het interieur en van de muziek. Behalve actie zit ook creativiteit in mijn genen! Een combinatie waar ik mijn vrije tijd volledig mee gevuld krijg!

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan.


Warme groet, Martine

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH 

KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Hove

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem
Hilde De Brauw - Nieuwpoort, Brugge en Meulebeke
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?