arrow_drop_up arrow_drop_down

Martine Meertens

Mensen die geluk ervaren

hebben niet het beste van alles

die maken van alles het beste!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Investeer in jezelf

Onze snel veranderende maatschappij vraagt flexibiliteit, deskundigheid en gedrevenheid. 

Om elke dag met passie te kunnen werken, worden we uitgedaagd om ons eigen groeiproces in handen te nemen.
Om te weten wat voor jou belangrijk is, wat je talenten zijn en welke vaardigheden je verder wil ontwikkelen kan ik jou via de methodiek van Passion for Work begeleiden in deze zoektocht.

Mijn verhaal

Vanuit mijn ervaring in het onderwijs, heb ik mij verder toegelegd op het coachen van mensen. Coachen betekent voor mij eerlijke en opbouwende feedback geven zodat jij vanuit je eigen verantwoordelijkheid je vragen zelf kan beantwoorden. Dé rode draad in mijn carrière is het geloof in een persoonlijke aanpak voor iedereen.


Door zelf loopbaancoaching te volgen, weet ik hoe sterk je uit deze coaching komt. Ik leerde mezelf beter kennen en kon gerichter keuzes maken. Ik verdiepte me in hoogsensitiviteit en in stressbeheersing en leerde hoe je efficiënt je energie kan managen.


Mijn persoonlijk doel als coach is jou te helpen groeien naar een boeiende loopbaan waarin JIJ steeds opnieuw je eigen professioneel pad bepaalt waar JIJ je goed in voelt.

Wees leider van je eigen traject

Met goesting en positieve energie gaan werken én blijven werken is dus mogelijk. Wat wij als coach doen is jouw persoonlijkheid en talenten omschrijven en samen op zoek gaan naar jouw juiste professionele match. We reflecteren niet alleen over je loopbaan, maar we zetten samen doelen uit en maken afspraken over te nemen acties. Zo komen we tot een helder en concreet carrièrepaspoort, waarmee je jezelf in je verdere loopbaan kan sturen. 

In mijn vrije tijd...

Ik hou van de natuur, het is voor mij een bron van energie. Het zorgt voor rust en ruimte om na te denken. Daarnaast ben ik ook zeer sportief en avontuurlijk. Behalve actie zit ook creativiteit in mijn genen! Een combinatie waar ik mijn vrije tijd volledig mee gevuld krijg!

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan.

 

Warme groet, Martine

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH 

KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?