arrow_drop_up arrow_drop_down

Marijke Jonckers

Communiceren heeft altijd 

centraal gestaan in mijn leven. 

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Communiceren heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. Vandaar dat de opleiding communicatie een logisch volgende stap bleek te zijn. Door een samenloop van omstandigheden ben ik dan in de wereld van HR gerold, waarbij ik onmiddellijk gebeten werd door deze dynamische sector waar mensen, communiceren en marktkennis centraal staan.  Binnen de HR-context heb ik diverse stappen doorlopen van werving & selectie consultant, office manager tot HR generalist in internationale context  totdat ik jammer genoeg een aantal jaren geleden geconfronteerd werd met een faillissement.

Vanuit deze situatie werd ik voor de eerste keer gedwongen om echt de confrontatie met mezelf aan te gaan waarbij vragen zoals ‘Wie ben ik ?’ ‘Wat kan ik?’ en minstens even belangrijk ‘Wat wil ik nu eigenlijk echt?’ onvermijdbaar bleken. Geen makkelijk traject, maar wel meer dan de moeite waard!


Zo ben ik intussen al meer dan 5 jaar actief in de wereld van outplacement- en loopbaanbegeleiding waarbij ik het een enorme boeiende & leerrijke uitdaging vind, om samen met de kandidaten op reis te gaan, op zoek naar ieder zijn unieke kwaliteiten, verwachtingen en ambitie. Een zoektocht naar dat tikkeltje meer…


Elk verhaal is uniek

Wat mij in loopbaancoaching zo kan bekoren, is het feit dat elk verhaal een ontdekkingsreis op zich is! De persoonlijke aanpak en het bieden van maatwerk en het werken volgens de Passion for Work-methode zorgt elke keer weer voor een nieuw, boeiend verhaal waar ik nooit op uitgekeken raak!


Mijn ervaring als werving & selectie consultant en HR-generalist zet ik in als extra troef om jouw verwachtingen en ambities ook meteen te toetsen aan de tendensen van de huidige arbeidsmarkt.

In mijn vrije tijd...

Vormt ook de reismicrobe de rode draad in mijn verhaal. Met 2 kleine kinderen en 2 dwergkonijnen zijn exotische bestemmingen momenteel minder voor mij weggelegd, maar ik vind het minstens even boeiend om op ontdekking te gaan in eigen land! Het uittesten van nieuwe culinaire adresjes, het bezichtigen van verborgen pareltjes in eigen regio…


Wil je weten welke reis we samen kunnen afleggen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Maak kennis met mij!

GRATIS TELEFONISCH 

KENNISMAKINGSGESPREK

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?