arrow_drop_up arrow_drop_down

Linda Kleingeld

Knowhow en creativiteit 

als brug naar jouw ideale job!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

"Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor loopbaanbegeleiding bij Passion for Work en bij Linda Kleingeld uitkwam. Ze heeft me super goed geholpen en met mij gezocht naar wat ik nu echt leuk vind en waar ik energie uit haal.".

Céline Jansens

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Linda heeft mijn oogkleppen doen afvallen. Ik deed wat anderen van mij verwachtten. Nu besef ik dat dit helemaal niet hoeft. Ik ben blij dat ik mijn professionele toekomst zelf in handen kan nemen.".

Katleen Wouters

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

Als loopbaanbegeleider combineer ik 11 jaar ervaring als HR-consultant en leidinggevende met een boeiende levensreis en ervaringsdeskundigheid op vlak van burn-out, bore-out en ‘het roer omgooien’.


Mijn groot inlevings- en aanpassingsvermogen heeft me als kind geleerd om in de pas te lopen en aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Omdat ik van nature erg gericht ben op anderen raakte ik hierdoor steeds meer vervreemd van mezelf. Een burn-out en de diagnose fibromyalgie waren een definitief keerpunt voor mij.


Versterkt door de bewustwording van mijn hooggevoeligheid en de ontdekking van yoga en shiatsu, leerde ik problemen om te zetten in kansen. Ik ontwikkelde mijn creativiteit, mijn intuïtie, volgde diverse opleidingen en leerde op een gezonde, evenwichtige manier van betekenis te zijn voor anderen ...

Ik doe wat mij het meest boeit en waar ik van nature goed in ben en dat is ...

mensen begeleiden, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen ... In alles wat ik doe gebruik ik mijn groot menselijk inzicht en mijn talent om tot de kern van zaken en mensen te komen. Dit doe ik met de methode van Passion for Work en Personal Branding. Niet alleen mensen met loopbaanvragen maar ook mensen in burn-out en/of perfectionisme begeleid ik tijdens hun proces. 


Ieders wens en ieders verhaal is uniek. In loopbaancoaching vertrekken we van jouw verhaal. Samen gaan we op zoek naar wat er al is; je kracht, jouw authenticiteit en wat je nodig hebt, zodat jij (opnieuw) regisseur kan worden van je eigen toekomst.

In mijn vrije tijd ...

geniet ik o.a. van mijn gezin, vrienden, lekker eten en drinken, de schoonheid van de natuur, muziek, film en af en toe eens lekker niksen.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.


Linda werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Linda Kleingeld stelt zich voor ...

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

"Afgelopen jaar zat ik even helemaal vast qua werk, wist ik niet meer wat ik wilde en draaide ik maar rondjes. Ik was volop aan het solliciteren in dezelfde richting als waarin ik nu werk, maar hoe vaker ze me vroegen 'waarom heb je precies voor deze functie gekozen' hoe moeilijker het werd om dat te beantwoorden en hoe bewuster ik me ervan werd dat dit niet meer bij me paste. De vraag was, wat dan wel? 


Ik ben zo blij dat ik toen heb gekozen voor loopbaanbegeleiding bij Passion for Work en bij Linda Kleingeld uitkwam. Ze heeft me super goed geholpen en met mij gezocht naar wat ik nu echt leuk vind en waar ik energie uit haal. Na de verschillende sessies en goede raad van haar, heb ik haar advies gevolgd en ben ik sinds kort gestart als zelfstandige in bijberoep! Ik lever bloemen op maat in Antwerpen. 


Linda, nog eens heel erg bedankt voor al je hulp, je luisterend oor en om me terug richting te geven. Ik raad iedereen om me heen ook Passion for Work aan, was voor mij de beste beslissing van het afgelopen jaar".

Céline Jansens
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.


"In 2017 kwam ik bij Linda terecht om het antwoord te vinden op volgende vraag: welke studiekeuze zou ik vandaag maken?

De toolkit met competentie- en waardenkaartjes en kaartjes werden een instrument waardoor ik mezelf beter leerde kennen. Ik grijp er regelmatig nog eens naar terug.


De coaching was best wel confronterend. Ik stelde immers vast dat mijn studiekeuze niet mijn keuze was, wel deze van mijn ouders. Dat is wel heftig als je al 20 jaar in een sector werkt die je eigenlijk helemaal niet interesseert. Ik liep rond met oogkleppen op. Ik deed wat anderen van mij verwachtten. Nu besef ik dat dit helemaal niet hoeft. Waarom zou ik niet doen wat ik graag doe!?


Linda heeft mijn oogkleppen doen afvallen. Ik ben blij dat ik mijn professionele toekomst zelf in handen kan nemen. Want dat werd dringend tijd. Dank je wel Linda."

Katleen Wouters

volgde in " 5 stappen weten wat ik wil" 

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Linda Kleingeld

Perfectionisme op de werkvloer.

Dagelijks merk ik in mijn praktijk dat perfectionisme de onderliggende oorzaak is van problemen op het werk of op zijn minst bijdraagt aan de reden waarom mensen professioneel vastlopen. Daarom besloot ik me te verdiepen in dit thema.

Hoe ga je om met angst in je carrière?

Een thema wat ik bij veel klanten zie terugkomen is angst. Angst voor verandering, voor het onbekende. Angst om te falen, om afgewezen te worden, om te laten zien wie je echt bent. Hun loopbaanbegeleidingstraject begint met de vraag ‘wat wil ik?’ maar vaak weten ze diep van binnen al perfect wat ze willen.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen  én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?