arrow_drop_up arrow_drop_down

Katrien Dooms

The only way to do great work, 

is to love what you do!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

Mijn loopbaanverhaal gaat terug tot 2002, toen ik de school-banken verliet en als hr-assistent aan de slag ging in een klein maar fijn rekruteringskantoor. Ik liet me inspireren door de meer ervaren collega’s, die me met plezier begeleidden in de boeiende wereld van Human Resources. Gaandeweg maakte ik van mijn job mijn passie, of misschien was het net andersom.


Omdat ik volop geniet van 1-op-1 gesprekken, specialiseerde ik me in rekrutering, executive search, loopbaanbegeleiding en outplacement. Intussen heb ik fantastische mensen ontmoet en aan talrijke mooie projecten mogen meewerken.


Van bij de start van mijn loopbaan heb ik steeds naar werktevredenheid gestreefd. Omdat ik dat zo belangrijk vind voor mezelf, maakt het mij ook intens gelukkig als anderen er net zoveel plezier uithalen. Hieraan kunnen bijdragen via mijn functie bij Passion for Work is voor mij de kers op de taart!

En nu over jou ...

Sinds enkele jaren zorgt de Vlaamse overheid ervoor dat loopbaanbegeleiding toegankelijk is voor iedereen. En maar goed ook! Het mag niet meer zijn dat werknemers werk doen wat niet bij hen past. Elke werknemer heeft zoveel andere mogelijkheden dan vast te zitten in een energievretende job. Tijdens onze loopbaangesprekken ben ik jouw klankbord en facilitator. Aan de hand van de beproefde Passion for Work-methode ontdekken we stap voor stap jouw nieuwe professionele mogelijkheden.

In mijn vrije tijd ...

Omdat mijn job mijn passie is, gaat veel vrije tijd naar opleidingen, netwerkevents, lezen… De rest van mijn tijd spendeer ik graag met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ben graag toerist in eigen land: culinair genieten, stadsbezoeken, de natuur in trekken … genieten!


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennis-makingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken aan jouw droombaan of droombedrijf!


Katrien is zelfstandig consultant bij Passion for Work

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH 

KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Veerle Huygen - Koersel én Alken
Marijke Jonckers - Hasselt

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Katrien Dooms - Grembergen, bij Dendermonde en Aalst
Hilde De Brauw - Gent

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem
Hilde De Brauw - Nieuwpoort, Brugge en Meulebeke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?