Karolien Embo

Celebrate each day as a new beginning...

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

"Mijn vriendin had gelijk:

’t Is een hele goeie!

Ik heb Karolien aanbevolen bij vrienden en klanten die met loopbaanissues zitten, omdat ik haar professionele en directe, maar toch gevoelige aanpak zeer waardeer".

Isabelle Viola, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Hoe doen al die andere mensen dat:

werk en gezin combineren?

Ik voelde me direct begrepen en samen creëerden we structuur in de chaos van mijn hoofd. Vooral het bewust worden van wat echt belangrijk is voor mij en het duidelijker leren verwoorden van die waarden, maakten een gigantisch verschil. (en het vinden want ik start over 3 weken op mijn nieuwe job!)"

Davina start als Marketing Coördinator

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

De voorbije 18 jaar heb ik een brede ervaring opgedaan in het zoeken, aanwerven, inzetten en begeleiden van werknemers. Ik ken enerzijds de verwachtingen van werkgevers en anderzijds ben ik erg bedreven in het mee ontdekken van de talenten en sterktes. Vanuit mijn commerciële en leidinggevende ervaring kan ik je tips geven over hoe je je het beste “verkoopt” tijdens een sollicitatieprocedure. Samen gaan we op zoek naar waar je goed in bent én wat je graag doet en dit in een omgeving die bij je past.

Zelf heb ik ook mijn carrière een andere wending gegeven ...

Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt heb ik er bewust voor gekozen om als zelfstandige aan de slag te gaan. Dit om nog meer te kunnen kiezen voor mijn passie, voor wat ik het liefste doe en het beste kan, namelijk mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en mee op zoek gaan naar de sterktes en uitdagingen van éénieder. Als coach blijf je steeds aan de slag gaan met je eigen ontwikkeling. Zo ben ik ondertussen gecertificeerd coach en gecertificeerd stress- en burnout coach.

Bij mij kan je terecht voor een doelgerichte en pragmatische aanpak, een oprechte interesse in jou en je loopbaan en een vertrouwen in de kracht van elke persoon. Samen gaan we op weg zodat je terug voluit kan genieten van je job!

In mijn vrije tijd ...

ga ik heel graag uit eten in het gezelschap van vrienden en mijn gezin, hou ik ervan te wandelen met de hond of een boek te lezen, blijf ik investeren in mijn eigen ontwikkeling door het volgen van opleidingen en vind ik het superfijn om te reizen.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Karolien werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Karolien Embo stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

"Via een vriendin hoorde ik van Karolien Embo. Ze beschreef Karolien als heel gedreven en competent in haar werk… Al van bij het eerste telefoongesprek merkte ik: ‘De klik is er’. Ik voelde me van bij het begin begrepen en welkom.


Mijn energiepeil zat die eerste afspraken laag, maar hoe meer Karolien me coachte, hoe meer energie ik kreeg.

Door het aanschouwelijk maken van mijn energielekken en waarden en vaardigheden die me energie geven, werd het voor mij ook steeds duidelijker welke kant ik op moest: trachten van mijn zelfstandig bijberoep als schoonheidsspecialiste mijn hoofdberoep te maken.


Dankzij Karoliens ondersteuning en aanpak heb ik de drive gevonden om mijn zelfstandige activiteiten uit te breiden met de verkoop van energetische geschenkartikelen en lichaamswerk voor HSP’s.


De loopbaanbegeleiding maakt je bewuster en maakt dat je proactief reageert, in plaats van te blijven hangen in een passieve houding of een slachtofferrol. Je krijgt zoveel inzicht in je kwaliteiten, talenten en waarden die er voor jou toe doen. Karolien zei dat ik me best focuste op al die kwaliteiten en daarmee aan de slag ging. Dat deed ik en daardoor voelde ik me steeds energieker.


Half februari open ik mijn zaak officieel. Karolien heeft alvast gezegd dat ze er graag bij wil zijn. Ik voel mij hierdoor vereerd, want zij heeft mij deze stappen helpen zetten".

Isabelle Viola
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.


"Ik had onmiddellijk een klik met Karolien, haar bureau en omgeving. Vooral haar gedrevenheid en betrokkenheid spraken me erg aan en gaven me een veilig gevoel.


Via de kaartjes met waarden, vaardigheden en talenten was het snel duidelijk wie ik werkelijk ben en welke job echt bij me past. Toen Karolien me met een lach maar ook met een zucht zei hoe fout ik zat bij mijn huidige job voelde ik me zo gesteund in de keuze die ik had genomen namelijk niet evolueren naar een burn- out maar veel liever tijdig intunen op een warme burn-in.


Mijn carrièrepaspoort vond ik duidelijk. Yes this was me! Een grotere uitdaging voor mij was trouw te zijn en vooral te blijven aan wat goed is voor mij. Een neen zeggen is ja zeggen aan jezelf? Was ik vanuit mijn opvoeding niet geleerd van vooral te pleasen aan anderen?


Door de leerrijke loopbaancoaching slaagde ik erin om rustig toe te leven naar mijn laatste werkdag. Gesterkt door vele inzichten die tijdens de loopbaansessies groeiden wist ik: Veerle je nam de juiste beslissing.


Hier zit een vrouw met nog zeer veel pit, ondernemingszin, engagement en slagkracht. Ik wil als 55+ ‘er voor vele jongere werknemers en collega’s nog een voorbeeld zijn wat het betekent om met zin te werken tot je pensioenleeftijd. Op één ding ben ik trots namelijk dat ik trouw ben gebleven aan wie ik ben en aan mijn missie voor mens en maatschappij".

Davina start als Marketing Coördinator.

volgde in " 5 stappen weten wat ik wil" 

"Hallo, ik ben Joke, 27 jaar.

Ik heb 5 jaar lesgegeven in het onderwijs maar hier voelde ik me helemaal niet gelukkig in. Ik besliste om het roer volledig om te gooien en uit het onderwijs te stappen en op zoek te gaan naar een job die me we weer nieuwe energie kon geven. Dit was echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ik wist niet goed welke job dan wél bij me zou passen, wat de zoektocht bemoeilijkte. Dit maakte me heel onzeker. Toen heb ik besloten om loopbaanbegeleiding te volgen.


Ik contacteerde Karolien van Passion for Work, die bij toeval op 500m van mijn deur woonde.


Ik wist niet goed wat ik kon verwachten.

Hoe kon iemand, die me eigenlijk niet zo goed kende me helpen bij het weten wat ìk wil? Ik was dan ook enorm in de indruk wanneer Karolien haar bevindingen met me deelde nadat ik haar mijn hele loopbaanverleden had verteld tijdens de eerste sessie. Ze had heel snel door welke waarden en normen voor mij belangrijk zijn. Ondertussen heb ik er 4u. loopbaanbegeleiding opzitten. Ik heb nu een heel duidelijk zicht op wat ik belangrijk vind, wat mij energie geeft. Wat ik misschien vanbinnen al een klein beetje wist, weet ik nu met zekerheid en op deze manier kan ik veel concreter en bewuster op zoek gaan naar de voor mij ideale job!"

Joke Van Landegem , 27 jaar

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Karolien Embo

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap, je zou het ook kunnen omschrijven als zelfsturing. De woorden die ik associeer met het opnemen van persoonlijk leiderschap zijn balans, vervulling, intuïtie… maar ook kracht, plezier, vrijheid, zelfvertrouwen, volle potentie, zingeving…

Omgaan met negatieve feedback

Ik herinner het me nog zoals de dag van gisteren. Ik had altijd zeer positieve evaluaties gekregen en plots kreeg ik een negatieve beoordeling. Wat vond ik dat onrechtvaardig. Ik die zo’n goede resultaten neergezet had. Mijn eerste reactie was in de verdediging gaan.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?