arrow_drop_up arrow_drop_down

Isabelle Dewinkeler

Stap zo nu en dan uit je comfortzone.
Alleen dan kun je echt nieuwe dingen ervaren en groeien.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

"Het 5 stappenplan heeft me positiviteit opgeleverd, me hierdoor een duwtje in de juiste richting gegeven."

Isabelle Vacqueriza, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Dankzij de no-nonsense begeleiding en pragmatische aanpak van Isabelle kreeg ik na elk gesprek niet enkel een boost van zelfvertrouwen maar werd me ook stapsgewijs duidelijk waar mijn echte kracht lag en vooral waar mijn passie zich bevindt.."

Koen Stevens,

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik ben altijd geboeid geweest door wat mensen drijft, wat hen bezighoudt, hoe hun leven loopt met de nodige hoogtes en laagtes, wat het verhaal achter het gezicht is. Op mijn 18e was het dan ook logisch dat ik sociale pedagogie ging studeren aan de universiteit. Na mijn studies kwam ik eerder toevallig als lector in het hoger onderwijs terecht. Al snel werd voor mij duidelijk dat het verhaal achter de student voor mij belangrijker was dan het lesgeven zelf en daarom groeide ik door naar de functie van studentendecaan. Studenten in hun kracht zetten en samen met hen op zoek gaan naar de geschikte opleiding, naar een stageplaats die hun energie geeft en hun talenten naar boven laat drijven…


Een paar jaar geleden kreeg ik weer ‘goesting’ om iets nieuws te doen met mijn loopbaan. Na enig zoekwerk besliste ik om te studeren voor familiaal bemiddelaar. Sinds 2015 begeleid ik koppels en gezinnen die het moeilijk hebben met zichzelf en elkaar. Samen met hen tot een succesvolle en duurzame bemiddeling komen, geeft me veel voldoening. En toen kwam Passion for Work op mijn pad, wat weer een nieuwe uitdaging betekende.

Ik begeleid mensen in hun zoektocht naar de voor hen ideale job ...

Dankzij mijn ervaringen als coach en bemiddelaar en mijn oprechte bezorgdheid om mensen, begeleid ik als loopbaancoach heel graag mensen in hun zoektocht naar de voor hen ideale job. Samen op zoek gaan naar wat belangrijk is in een loopbaan en in kaart brengen wat energie geeft in een job, is wat ik met veel “passion for work” doe. Belangrijk voor mij is ook om het hele plaatje in kaart te brengen. Het gaat niet alleen over een job maar over hoe je als persoon in het leven wil staan, waar je talenten liggen, waarom je een bepaalde weg wil opgaan, wat je energie geeft.

In mijn vrije tijd ...

geniet ik met volle teugen van de natuur, hou ik van stevige wandel- en fietstochten, tennissen, skiën… Ook reizen boeit me enorm omdat ik ervan tot rust kom en het mijn horizon verbreedt waardoor ik de dingen in een beter perspectief kan zien.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.


Isabelle werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Isabelle Dewinkeler stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

"Ik startte onlangs mijn nieuwe job als epidemiologe aan het WIV-ISP. Ik heb niet lang nagedacht over het aannemen van deze job, en de loopbaanbegeleiding bij Isabelle heeft geholpen bij het doorhakken van de knoop! Zowel inhoudelijk als qua work-life balance zit het heel goed. En ik werk hier in een team van wetenschappers. En het doel is niet het publiceren op zich! Iets wat heel belangrijk was voor mij."

Nele Boon
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.


"Er borrelde iets in mij….maar ik wil niet zomaar veranderen van job? Ik wil eerst meer klaarheid brengen in wie ik ben en wat ik kan. Ik zit te veel in een gouden kooi en steven af op een bore-out.


Het 5-stappen programma ligt al een tijdje achter me, maar het heeft me doen inzien dat:


- het niet alleen het weinige werk is dat mijn job saai maakt

- fundamentele waarden die ik belangrijk vind, ontbreken

- ik een studie heb gekozen in functie van werkzekerheid en niet in functie van passie en dingen die ik graag doe.

- de energievreters en gebrek aan zelfvertrouwen in mijn huidige job ervoor zorgen dat ik niet kom tot het vinden van een nieuwe job. Dat ik die alleen ga vinden als ik beter voor mezelf zorg (en het aangevraagde tijdskrediet hopelijk dus snel wordt goedgekeurd).

- het nooit te laat is om een andere weg in te slaan."

Els Goedgebuer
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Was mijn job nu echt wat ik wilde doen en zijn in het leven? Zou ik niet meer voldoening halen uit een job die meer aansluit bij mijn passies? Wat vind ik eigenlijk belangrijk in een job? Isabelle van Passion for Work hielp mij via de Personal Branding aanpak om daarover na te denken. Je krijgt de kans en de tijd om even stil te staan en los van alle belemmeringen na te denken over wat je kan, wat je wil en wat je belangrijk vindt op professioneel gebied. Zo kom je tot een profiel waaraan je mogelijke jobs kan aftoetsen. En je krijgt inzicht in welke competenties je nog verder wil ontwikkelen. Dan komt het er natuurlijk op aan om zelf het heft in handen te nemen en concrete acties te ondernemen. Ik ben nu op dat punt en vol goede moed om dankzij de bagage van dit coachingstraject mijn carrière een nieuwe wending te geven."

Joris Put, Communicatie-verantwoordelijke FOD, 

volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

"Het 5-stappen plan…. Alleen maar positieve ervaringen! In een situatie waarin ik plots werd geconfronteerd met een ontslag, worstelde ik echt wel met de vraag : “wat nu ?”. Ik had wel een zicht op mijn ervaring, mijn achtergrond, maar niet zo onmiddellijk wat ik daarmee wenste te doen in een volgende fase van mijn loopbaan. Ik geraakte er op eigen houtje niet aan uit….. Dankzij de no-nonsense begeleiding en pragmatische aanpak van Isabelle kreeg ik na elk gesprek niet enkel een boost van zelfvertrouwen maar werd me ook stapsgewijs duidelijk waar mijn echte kracht lag en vooral waar mijn passie zich bevindt.


Eenvoudige oefeningen, bijna speels, maar echte eye-openers. Het heeft me zeker en vast geholpen om mezelf terug een richting te geven zowel professioneel als persoonlijk. Meer nog, ik heb het gevoel dat er nieuwe horizonten zijn opengegaan die ik nu in mijn huidige professionele loopbaan verder aan het uitwerken ben. In dienstverband en daarnaast plannen smedend op zelfstandig vlak….


Tot slot nog een belangrijke les die ik van de begeleiding heb opgestoken : blijf in alles jezelf en vooral je eigen waarden trouw. Ik gebruik de tips en trics dagelijks op de werkvloer en het helpt me echt om voor mezelf mijn eigen loopbaanplan voor ogen te houden, af en toe neen te zeggen en zelf de juiste bewuste keuzes te blijven maken. Daarom een welgemeende en oprechte dank aan Isabelle voor alles wat je me hebt bijgebracht ! Top !"

Koen Stevens, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Ik kwam in contact met Passion for Work via een jobbeurs. Na de interessante uiteenzetting bezocht ik de website. Ik wilde namelijk graag een ander hoofdstuk beginnen in mijn ICT-carrière. Wat mij zo aansprak, was de focus op het menselijke aspect en de herkenbare verhalen. Ook het artikel over hoogsensitiviteit sprak mij aan en ik herkende mezelf hierin. Op het werk ging veel van mijn energie verloren aan allerlei aanwezige prikkels en de rigide hiërarchische structuren.


Ik speelde al langer met de idee om zelfstandige te worden, maar twijfelde. Tijdens de kennismaking met Isabelle vond ik de concrete aanpak zeer goed aansluiten bij wat ik nodig had. Het 7 stappen plan is helder én concreet opgebouwd. Al snel had ik een heel aantal acties waarop ik mij zou toeleggen. Ook het aspect van het ‘vieren’ wanneer er moeilijkere acties waren uitgevoerd, bevalt me erg! Op dit moment sta ik al veel verder met mijn plannen en heb ik veel energie.


Ik heb veel geleerd over het hebben van een duidelijk doel en over het gebruiken van aanwezige middelen en kanalen om tot een succes te komen. Binnenkort heb ik mijn laatste afspraak bij Isabelle. Ik ben erg zeer tevreden over de begeleiding. Heel erg bedankt!"


Katleen Mariën,

Independent Data Scientist, volgde ‘In 7 stappen

bereiken wat ik wil’

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Isabelle Dewinkeler

Wat is de impact van een echtscheiding op je loopbaan?

Als echtscheidingsconsulente én loopbaancoach vind ik dat de impact van een echtscheiding op een loopbaan zeer ernstig genomen dient te worden. Ik weet het wel: er gaan jaarlijks heel wat mensen uit elkaar. Het is bijna een algemeen goed geworden, maar toch… 

Word jij ook weggeblazen door de nieuwe wind van een fusie?

Bedrijven die fuseren, het is hip. In het begin is het vaak heel spannend en uitdagend maar al snel ontstaat er weerstand en ineens verdwijnt de verwantschap met het nieuwe bedrijf als sneeuw voor de zon. Wist je dat ongeveer 70% van de fusies geen succesverhalen zijn?

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Hove

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom


Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk


Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem
Hilde De Brauw - Nieuwpoort, Brugge en Meulebeke
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?