arrow_drop_up arrow_drop_down

Isabelle Decramer 

Als het belangrijk voor je is, 

vind je een manier. 

Zo niet, dan vind je een excuus.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

“Dankzij Isabelle haar coachende vaardigheden, zijn we erin geslaagd om de knelpunten bloot te leggen. Dit alleen gaf me al rust, daardoor kreeg ik weer oog voor de leuke aspecten in mijn job.”

Karin Van Droogenbroeck,

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

“Isabelle bevestigt mij in wat ik aanvoel als mijn talenten én toont mij dat met diezelfde talenten ook een job op maat kan gevonden worden. Ik loop op wolkjes na de laatste sessie loopbaanbegeleiding.

Gudrun Deryckere, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik ben gefascineerd door wat mensen drijft, wat hen belemmert, welke patronen ze gaandeweg ontwikkelen enzovoort. In mijn praktijk als conflictbemiddelaar merkte ik dat heel veel mensen niet goed in hun vel zitten en eigenlijk niet goed weten wat ze willen met hun leven. Vaak houden ze zichzelf onbewust tegen. Dat motiveerde me om gezinswetenschappen en psychotherapie te studeren en een opleiding tot professionele coach te volgen.


Als moeder van 4 kinderen ken ik heel goed de uitdaging om balans te vinden tussen gezin en carrière.


Deze ervaring gebruik ik nu om mensen te begeleiden, zowel in hun professionele als in hun privéleven.


Werk heeft een hoger doel dan alleen maar geld verdienen. Iedereen heeft bepaalde natuurtalenten meegekregen. Werk is daarmee het belangrijkste communicatiekanaal bij uitstek om deze boodschap te laten gelden.

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders.

Tijdens diverse gesprekken wordt op maat van jouw specifieke loopbaanvragen en doelstellingen gewerkt. Het geeft je de kans om onder professionele begeleiding stil te staan bij je job, je loopbaan, opleidingen, de plaats van werk in je leven, je talenten, je dromen… Je krijgt hierdoor duidelijkheid, kan gerichte actie ondernemen en kan weloverwogen keuzes maken.


Als burn-out coach heb ik er ook extra aandacht voor dat het evenwicht bewaard blijft en dat je je eigen grenzen leert kennen en bewaken.

In mijn vrije tijd ...

geniet ik vooral van mijn gezin. Ik ben ook een echt natuurmens, spendeer veel tijd met mijn hond en paard en hou ervan me permanent te ontwikkelen…


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.


Isabelle werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Isabelle Decramer stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

"Een tijdje geleden had ik gevoel dat ik vast zat in mijn job. Ik haalde er geen energie meer uit. Integendeel, ik zat met een hoop frustraties. Rationeel gezien wist ik nochtans dat deze job goed aansluit bij mijn vaardigheden. En toch klopte het plaatje niet meer.


Via een collega kwam ik in contact met Passion for work. Mijn eerste gesprek met  Isabelle was onmiddellijk een aangename kennismaking. Door een aantal gerichte vragen kreeg ze voeling met mijn situatie. Een duidelijke uitleg van de opdrachten en we konden beginnen met de zoektocht naar de energiegevers en -vreters.

Dank zij Isabelle haar coachende vaardigheden zijn we erin geslaagd om de knelpunten bloot te leggen. Alleen dit al gaf me rust, daardoor kreeg ik weer oog voor de leuke aspecten in mijn job. Ik kon de dingen weer in perspectief zetten. Deze inzichten hielpen me ook om in gesprek te gaan met mijn leidinggevende. Ik kon heel concreet zijn in waar het fout zat en hoe we dit konden aanpakken.


Ik besef nu ook dat ik te lang gewacht heb met loopbaanbegeleiding. Ik had dit al een paar jaar geleden moeten doen. Ik raad het iedereen aan!"

Karin Van Droogenbroeck
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"Toen ik bij Isabelle aanklopte, had ik al een stuk loopbaantraject achter de rug wat niet het verhoopte resultaat had opgeleverd. Isabelle was mijn tweede en laatste kans om via loopbaanbegeleiding terug voeling te krijgen met mezelf. Isabelle bleek de perfecte luisteraar om mijn beginvraag te beantwoorden.


Ik voel mezelf opnieuw openbloeien en mijn talenten springen een persoonlijk overwinningsgat in de lucht! Isabelle bevestigt mij in wat ik aanvoel als mijn talenten én toont mij dat met diezelfde talenten ook een job op maat kan gevonden worden. Ik loop op wolkjes na de laatste sessie loopbaanbegeleiding.


Ik heb bij Isabelle en Passion for Work bevestigd gekregen dat je voor je talenten moet gààn. Een mens komt maar ten volle tot zijn recht wanneer hij een job kan uitoefenen met hart en ziel, vanuit passie. Dan bloei je open en besmet je zonder moeite ook je omgeving met je enthousiasme. Iedereen wordt er gelukkiger van als je je goed voelt in je vel, op je werk, door je werk, in je werk. Ik ga dus voor mijn talenten. Ik zet gericht stappen in de richting waar mijn talenten ten volle tot hun recht zullen komen, ten voordele van mezelf, maar tegelijkertijd ook ten voordele van allen die op mijn weg komen. Want dat is de kracht van talent en passie delen!"

Gudrun Deryckere, directeur en intussen freelance loopbaancoach,

volgde in " 5 stappen weten wat ik wil" 

"Via Facebook kwam ik in contact met Passion for Work. Al snel leek mij dit een organisatie die weet waar ze mee bezig zij, met de nodige professionaliteit en vooral met de nodige PASSIE!


Net naar die passie was ik terug op zoek en dankzij mijn coach Isabelle heb ik deze teruggevonden. Ik kreeg onmiddellijk het gevoel dat ik op een professionele maar toch persoonlijke manier mijn verhaal kon vertellen en dat de gebruikte methode ook onderbouwd is. De sterktes die ik heb maar die wat onder het stof lagen, werden weer opgepoetst, het zelfvertrouwen aangewakkerd en de inzichten werden helder. 


Intussen heb ik de stap durven zetten om een open gesprek aan te gaan met mijn manager en ben ik terug trotse eigenares van een boeiende carrière die op mijn lijf geschreven is! 


Ben je op zoek naar jezelf, naar je sterktes, naar jouw next step?

Dan ben je bij de Passion for Work zeker aan het juiste adres!"

Karolien Denoo,
Senior HR Consultant,

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Isabelle Decramer

Perfectionist?
Last van jouw perfectionisme?

Heb jij last van perfectionisme? 

Wil jij beter kunnen functioneren op je werk, zodat je duurzaam energie krijgt van je werk, wat een win-win voor werknemer én werkgever is?

Inzicht in kernkwaliteiten:

‘Elk nadeel heb z’n voordeel…’ 

Ik herinner het me nog zoals de dag van gisteren. Ik had altijd zeer positieve evaluaties gekregen en plots kreeg ik een negatieve beoordeling. Wat vond ik dat onrechtvaardig. Ik die zo’n goede resultaten neergezet had. Mijn eerste reactie was in de verdediging gaan.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel  - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier
Charlotte de Vos - Brasschaat én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Veerle Huygen - Koersel én Alken

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Katrien Dooms - Grembergen, bij Dendermonde en Aalst

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Annick Deroo - Rekkem

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?