arrow_drop_up arrow_drop_down

Isabel Van Hoedenaghe

In the end we only regret
the chances we didn’t take…

and the decisions we waited too long to make
- L.Carroll -

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Wil jij op deze manier nog 10 - 15 – 20 ... jaar doorgaan?

Of wil je iets anders in je loopbaan maar je weet niet wat? Een job die echt voldoening geeft?  

Vind je geen rust meer en hol je van de ene naar de andere deadline, altijd maar proberen voldoen aan allerlei verwachtingen? 

Samen vinden we terug jouw spoor, een loopbaanpad dat jou voldoening en energie geeft!

Mijn verhaal…

Van jongsaf aan was ik al gefascineerd door hoe mensen in het leven staan, in het bijzonder door de impact van werk op hun leven. Hoe sommigen overleven van vakantie tot vakantie. Hoe anderen uitkijken naar hun pensioen om dan “eindelijk te kunnen doen wat ze willen doen”. Als kind wilde ik graag  snel ‘groot’ zijn zodat ik vrij mijn eigen keuzes kon maken. Maar als dat de prijs was van ‘groot’ zijn...  Tot mijn opluchting zag ik ook mensen in mijn omgeving die met goesting hun werk deden en daar veel energie uit haalden.  


Mensen en hun talenten vormen een rode draad in mijn loopbaan, en dit via verschillende rollen in HR, leren en ontwikkelen, leidinggevende functies...  Vanuit mijn drive om voortdurend bij te leren en te groeien heb ik dikwijls verschillende rollen gecombineerd. Niet willen kiezen omdat het allemaal zo interessant en leerrijk was. Tot ik op een bepaald moment mij alsmaar moeilijker kon opladen en mijn energiepeil in het rood bleef.

Hoog tijd om de balans op te maken, om te kiezen.

Niet evident voor iemand die kiezen als verliezen zag. Toen... nu denk ik daar helemaal anders over!  Ik heb toen beslist om uit mijn leidinggevende functie te stappen en te kiezen voor een andere, adviserende rol naar bedrijven toe.  Eén duidelijke rol – wat een verademing! Alleen… ik miste het coaching-stuk.  Ik hou ervan mensen in hun kracht te brengen en te inspireren/stimuleren naar groei en ontwikkeling in lijn met wie ze werkelijk zijn. 

Deze passie… 

kan ik helemaal vormgeven via loopbaanbegeleiding. Om samen met jou te ontdekken wat jij écht wil, vanuit wie jij bent en jouw talenten. Vertrekkend vanuit jouw vraag, op maat van wat jij nodig hebt.  Reflecteren, voelen, kiezen, doen, ervaren, bijsturen… en zo de loopbaan creëren die echt bij jou past. 

Wat mij ook veel energie geeft...

  • samenzijn en genieten met mijn gezin, familie, vrienden...  
  • nieuwe dingen uitproberen, experimenteren
  • leren en inspireren over persoonlijke ontwikkeling, met focus op impactvolle tools die voor echte groei en transformatie zorgen
  • humor, lachen, plezier maken... brengt licht-heid, relativering én is een ware energieboost
  • muziek kan me echt raken, gelukkig maken. Erop dansen. Of gewoon voluit meezingen. Een valse noot is toegestaan ;)
  • yoga, mindfulness, meditatie...  om tot rust, terug tot mezelf te komen, ruimte te creëren zodat weer helder wordt wat wel en wat niet

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH 

KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?