arrow_drop_up arrow_drop_down

Ingeborg Leën

Blijf bij je kern:
weet wat je kan,
wat je wil en wat je waard bent.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

“Ingeborg deed me opnieuw geloven in mezelf en in de mogelijkheden die er nog zijn”.

Hilde Bauduin, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

"De dag dat ik bij Ingeborg binnenstapte, veranderde mijn leven voorgoed".

Glenn Verdonck, 
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil' voor ondernemers.

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Mensen helpen… dat was het enige heldere doel dat ik had toen ik meer dan 25 jaar geleden een studiekeuze moest maken.

Met het diploma Psychologie en lerarenopleiding rolde ik onmiddellijk het secundair onderwijs in, waar ik kansen kreeg om verschillende jobs uit te oefenen: leraar, leerlingenbegeleider, stagebegeleider, coördinator.


Sinds 2012 combineer ik dit met een bijberoep als zelfstandig trainer. Het geven van communicatietrainingen, mentoropleidingen en teambuildingsessies rond kwaliteiten gaf me meer zelfkennis en zelfontplooiing. Boeiend om volwassenen te verbinden en te inspireren tot (h)erkenning en verandering. Het begin van een zoektocht naar meer, naar anders.

Leer de principes van
Peronal Branding toepassen

Ik paste de principes van Personal Branding zo goed mogelijk toe en maakte zichtbaar wat mijn missie en passie is: mensen en teams coachen om (terug) in hun eigen kracht te staan. Die missie is gegroeid door het vele contact met jongeren én volwassenen die vanuit hoogsensitiviteit steeds moeilijker een plaats vinden in hun drukke leefomgeving. Resultaat: een nieuwe deeltijdse functie op school als lerarencoach en meer ruimte om mijn praktijk als trainer en coach uit te breiden. Het deurtje van mijn gouden kooi ging open. En op een mooie dag wérd ik gebeld… door Passion for Work!


Wat mij in loopbaancoaching zo aanspreekt, is dat je mensen in een relatief kort traject met een krachtige methodiek verder op weg kan zetten. Door zelf te ondervinden hoe Personal Branding kan werken, weet ik welke energie en kansen hierdoor vrij kunnen komen. Andere mensen hierin mogen coachen, is een droom die werkelijkheid wordt.

In mijn vrije tijd ...

geniet ik van het samenzijn met mijn 5 mannen (mijn partner, onze 3 zonen en hond), wandelen met vriendinnen, bijkletsen op een gezellig terrasje. Ik vind het zalig om helemaal onder te duiken in een goed boek. Ik haal energie uit ontmoeten en ont-MOETEN. “Niks doen” doe ik graag en het liefst in de warmte van een stralende zon.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.


Ingeborg werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Ingeborg Leën stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

"Het begon exact een jaar geleden…Voor de derde keer in 8 jaar tijd herviel ik in een burn-out met totale werkonbewaamheid als gevolg. Er moest iets veranderen aan mijn werksituatie want zo kon het niet verder. Reeds tijdens het telefonisch kennismakingsgesprek nam Ingeborg de tijd om me moed in te spreken en te verzekeren dat er oplossingen bestonden om me er weer bovenop te helpen...


De persoonlijke contacten die volgden waren telkens weer een zeer aangename ervaring. Ingeborg was super gastvrij, leefde zo met me mee, bezorgde me terug zelfvertrouwen door mij bewust te maken van mijn competenties en waarden. Telkens ik bij haar naar buiten stapte, had ik een boost van energie. Ik wou er echt voor gaan deze keer!


We hebben eerst nog geprobeerd iets aan de werksituatie te wijzigen door samen een gesprek met mijn werkgever voor te bereiden. Maar nadat ik haar het resultaat liet weten werd het al snel duidelijk dat ik moest uitkijken naar iets anders.


Dat vond ik nu een heel moeilijke beslissing na 17 jaar dienst…. Wat nu? Hoe gaat het verder? Op mijn leeftijd? Met mijn diploma? Zoveel vragen kwamen op me af….


Ingeborg deed me opnieuw geloven in mezelf, en in de mogelijkheden die er nog zijn. Dus hakte ik de knoop definitief door en ben ik volop gestart met solliciteren.


Na drie jurygesprekken waar ik vol zelfvertrouwen over mijn competenties kon praten (dat had ik geleerd bij Ingeborg), ben ik onlangs aangeworven als G-sport consulent bij Sport Vlaanderen".

Hilde Bauduin, volgde 

'In 5 stappen weten wat ik wil'

"Als je verplicht een tijdje rust moet nemen van je werk, ga je toch nadenken hoe je verder wil met je carrière. Ik zocht hulp en vond die in de vorm van loopbaanbegeleiding. Het korte traject en de directe aanpak van Passion for Work spraken mij aan. En toen ik door Ingeborg ontvangen werd, wist ik dat ik op de juiste plek zat.


De coaching doet je nog eens bewust nadenken over je kwaliteiten, vaardigheden, waarden. Dat gaf mij als eindresultaat een duidelijk beeld: ik wist wat goed zat, wat beter kon, wat ik wil en waar ik dus energie van krijg en vooral ook wat ik niet meer wil.


Hiermee kon ik vol zelfzekerheid op gesprek gaan voor een nieuwe job als Business Consultant. Ik ben er van overtuigd dat mijn vernieuwde enthousiasme en vertrouwen er mee voor gezorgd hebben dat ik mijn nieuwe werkgever snel heb kunnen overtuigen.


Na meer dan 20 jaar veranderen van werkgever is geen evidente keuze, maar dankzij deze coaching heb ik de stap gezet

en heb ik er alle vertrouwen in. Als ik al ergens spijt van heb, dan is het wel dat ik dit niet eerder gedaan heb".

Ingrid Van Den Broeck, volgde 
'In 5 stappen weten wat ik wil'

"Wat ik zeer belangrijk vond in de begeleiding is de (h)erkenning van het verhaal dat ik vertelde. Ingeborg kon zich inleven in hetgeen waarover ik sprak, want ze deelde soortgelijke ervaringen. En nét dat had ik nodig om heel de verandering op gang te brengen. Een extra duwtje in de rug door een onafhankelijk iemand die me begeleidde in de stappen die ik nam om als zelfstandige Welzijnscoach aan de slag te gaan. Via het op maat uitgewerkte 7-stappenplan van Passion for Work versnelde ik heel de opstart van mijn thuispraktijk.


We babbelden urenlang over mijn motivatie, mijn angsten, mijn dromen, mijn kwaliteiten, mijn valkuilen, mijn energiegevers en zoveel meer! Ingeborg leerde mij ook hoe ik via sociale media een groot netwerk kan uitbouwen. Hoe ik mijn niche bepaal, hoe ik mij extern profileer, hoe ik me zichtbaar maak zodat net die mensen mij vinden die ik in mijn praktijk wil begeleiden.


Ik ben blij met de stap die ik zette naar loopbaanbegeleiding via Passion for Work! Het resulteerde exact tot de essentie van wie ik ben en wat ik wil doen als hoogsensitieve ondernemer. Na mijn burn-out werk ik nog steeds als maatschappelijk assistente bij mijn werkgever, maar sedert 1 april 2017 ook voor mezelf als Welzijnscoach in Peer".

Selma Yaylagul, zaakvoerster EssensY,
volgde  ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’ 

voor ondernemers.

"Ik was 31 jaar en had alle doelen in mijn leven bereikt... een zwart gat. Waar was ik mee bezig? Wilde ik dit eigenlijk allemaal wel doen? En moest alles blijven zoals het was tot mijn pensioen? De kriebels liepen over mijn rug bij die gedachte.


De dag dat ik bij Ingeborg binnenstapte, veranderde mijn leven voorgoed. Het warme onthaal en haar stralende persoonlijkheid zorgden ervoor dat ik mijn verhaal begon te doen, en alle gedachten en negatieve gevoelens die ik ervaarde, rolden over mijn lippen. Ze luisterde, knikte en op het einde van mijn verhaal stelde ze me een aantal vragen. Het intakegesprek dat we hadden, was een van de grootste eyeopeners van mijn leven.


Na mijn 4u coaching weet ik dat Ingeborg er mede voor heeft gezorgd dat mijn leven volledig is veranderd. Ik ben er in geslaagd mijn waarden en talenten te gebruiken in mijn dagdagelijkse leven én ik heb weer dromen, en doelen! Binnen mijn zaak heb ik voor mezelf een totaal nieuwe invulling gecreëerd, waardoor ik de dingen kan doen die ik graag doe: inspireren, motiveren, opleiden, ondernemen, managen. Het streven naar een doel staat voor mij gelijk aan het geluk in mijn leven. Wat een inzicht!


Er is een enorme ballast van mijn schouders gevallen door de inzichten die ik kreeg. Ik voel me vrij, krijg weer adem en voel me gelukkig. Mijn doel is om gelukkig te blijven in mijn job, tot aan mijn pensioen. Dank u Ingeborg!"


Glenn Verdonck, zaakvoerder kapsalon, 

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil' voor ondernemers.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Ingeborg Leën

Resultaten van loopbaancoaching.

Veel coachees zijn verrast zijn door de uitkomst. Soms is dit zelfs een echte “aha-belevenis” met een grote zucht van opluchting erbij: ‘mijn job past wél bij mij!’

Stress op het werk.

Als loopbaancoach werk ik dagelijks samen met mensen die jobgerelateerde) stressklachten hebben, richting burn-out afstevenen of proberen te herstellen van burn-out. 

Genetisch voor-geprogrammeerd? 

Ken je dat, van die families waar bijna iedereen hetzelfde beroep uitoefent? Ondernemingen die van vaders op zonen en van moeders op dochters overgaan?

Facebook Live HSP

Hoogsensitieve personen (HSP’s) hebben een gevoelig zenuwstelsel. Ze worden dus sterker geprikkeld dan andere mensen. Hooggevoeligheid is aangeboren en werd bekend door het werk van de Amerikaanse ...

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?