arrow_drop_up arrow_drop_down

Ilse Jacquemyn

Kies een job die écht bij je past
en je hoeft geen dag meer te werken 

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

De loopbaanbegeleiding bij Ilse was een aangename en interessante belevenis. Ze heeft op een leuke manier mijn waarden en (verborgen) vaardigheden tevoorschijn getoverd. Hierdoor heb ik veel meer energie gekregen om er opnieuw tegenaan te gaan. Bedankt. 

Luk Smolders

Mijn loopbaan kwam op een punt waar ik twee richtingen uit kon gaan. Ofwel ging ik richting burn-out ofwel zou ik me in eender welk avontuur storten, als het maar iets anders was. Dankzij de loopbaancoaching bij Ilse heb ik terug de rust gevonden om daarna heel gestructureerd te gaan nadenken wat ik nu eigenlijk wou. Ik zag ineens door het bos de bomen weer en de vervolgstappen kwamen vanzelf. Een echte aanrader voor iedereen die even niet meer weet welke weg ze moeten bewandelen op hun carrièrepad!

Veerle Gevers

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

Na een jarenlange carrière als jurist heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik voluit voor mijn passies gegaan.

De aanleiding hiertoe waren een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen die mij hebben doen nadenken over wat ik écht graag doe en wat ik wil doen in mijn leven, waar ik energie van krijg, wat me gelukkig maakt ...


Mijn voornaamste passie is mensen weer in contact brengen met zichzelf en hun volle potentieel. Hierbij laat ik hen ontdekken en inspireer ik hen om vanuit eigen kracht hun loopbaan te sturen in de richting die ze écht willen. Want je gelukkig voelen in je job heeft ook een positief effect op de rest van je leven.


Elke dag opnieuw mag ik ervaren dat leven naar je volle potentieel je vleugels geeft. Wil jij dat ook? Ik help je er graag bij en ben blij dit samen met Passion for Work te mogen realiseren!    

Wil jij opnieuw aan het roer staan van je loopbaan?

Heb je het gevoel ‘vast te zitten’ en weet je niet goed welke richting je uit wil? Voel je je gevangen in belemmerende denkpatronen? Ervaar je teveel stress op het werk en wil je zicht krijgen hoe je een betere balans kan vinden tussen waar je energie van krijgt en waaraan je energie verliest? Wil je ontdekken wat je unieke kwaliteiten zijn? Wil je het beste uit jezelf halen en je zelfvertrouwen zien groeien?


Zo ja, dan ga ik samen met jou op een verbindende en authentieke manier aan de slag met één van de Passion for Work-programma’s! Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met me aan!

In mijn vrije tijd ...

geniet ik ervan in de tuin te werken, kan ik mijn batterijen opladen tijdens een wandeling in de natuur en volg ik cursussen om mezelf verder te ontplooien.


Mijn andere grote passie is yogales geven aan volwassenen en kinderen. Hierin kan ik mijn talent inzetten om mensen tot rust te laten komen en hen leren weerbaarder in het leven te staan.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennis-makingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken aan jouw droombaan of droombedrijf!


Ilse werkt als zelfstandig consultant bij Passion for Work.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?