arrow_drop_up arrow_drop_down

Hilde De Brauw

'To make a difference in someone’s 

life you don’t have to be brilliant, rich,
beautiful or perfect.
You just have to care' (Mandy Hale)

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik heb er een fantastisch mooie loopbaan opzitten: een loopbaan waarin ik heel wat verschillende zaken heb kunnen doen, onwaarschijnlijk veel bijgeleerd heb, gegroeid ben als individu en heel veel boeiende mensen heb mogen ontmoeten.


Maar vooral een loopbaan waarvan ik steeds zelf de architect geweest ben, waarvan ik zelf de koers bepaald heb, waarin ik zelf keuzes gemaakt heb. Keuzes die niet altijd gemakkelijk waren maar waar ik me wel altijd goed bij gevoeld heb en die voor een groot deel bijgedragen hebben aan mijn dagdagelijkse werkplezier!


Je hebt maar één leven en de helft van je leven breng je door op je werk! Het is dus erg belangrijk dat je goed in je vel zit op je werk. Durf na te denken over wat je motiveert, wat jouw energiegevers en energievreters zijn. Durf kiezen voor wat jij graag doet en wat jou gelukkig maakt. Want iedereen wil toch met goesting en energie kunnen werken. BeYOUtiful!


Zit je op de juiste plek en doe je de dingen die je graag doet, dan voel je de energie en de passie door je heen stromen. Die energie geef je op jouw beurt ook door aan de mensen die je omringen, zowel op het werk als in je privé-omgeving. Passie, drive, enthousiasme zijn erg aanstekelijk en zorgen voor het ‘empoweren’ niet alleen van jezelf maar van je hele omgeving!


Coaching zie ik als een creatief partnership

Na tien heel fijne ‘fun’ jaren in de televisiesector, koos ik ervoor om een volledige loopbaanswitch te maken. 


Ik wilde van ‘mensen’ mijn beroep maken. Mensen boeien me… Elke persoon is uniek, heeft zijn eigen verhaal te vertellen, zit met andere vragen, bekijkt de wereld op een heel persoonlijke manier. Ik word blij van mensen die zichzelf ontdekken, die openbloeien en groeien, die terug in hun volle kracht en met heel wat positieve energie in het leven staan. Er zijn voor mensen en hen vooruit helpen inspireert me elke dag opnieuw en geeft me massa’s energie en voldoening.

Coaching zie ik als een creatief partnership met de focus op jouw toekomst. Ik sta open voor jouw verhaal en samen zullen we doelgericht aan de hand van de beproefde Passion for Work-methode en in volle vertrouwen op zoek gaan naar welke stappen jij wil zetten voor een loopbaan vol energie, passie en goesting!


In mijn vrije tijd...

In mijn vrije tijd kom ik graag helemaal tot rust en geniet ik van digital detoxdagen om heerlijk te wandelen en fietsen doorheen de mooie Westhoek streek. Verder hou ik van healthy food cooking en ben ook een fervent sporter want een fit en vitaal lichaam zorgt voor een energieke geest! 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.


Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH 

KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?