Gudrun Deryckere

Het beste wat je kan worden, 

is jezelf: geloof in jouw talenten!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Na mijn studies wist ik nog steeds niet goed wat ik wilde… Ik heb verschillende jobs gehad: in het onderwijs, als educatief medewerker, als administratief medewerker, als onthaalmoeder, als leidinggevende in de sociale sector…


In deze laatste functie hadden mijn opdrachten veel te maken met individuele medewerkers terug op de rails krijgen, vastgelopen teams opnieuw tot open communicatie bewegen, uitgebluste diensten opnieuw met positieve vibes injecteren ten voordele van zichzelf en de werking. Kort samengevat: team en job coaching. Mijn gevoeligheid voor taal, “de juiste toon” in gesprekken, en de stijl van communiceren tussen mensen werden hierdoor flink aangescherpt.

Daarin ervaarde ik:

het geeft me zo’n goed gevoel om mensen terug in contact te brengen met hun talenten, met wat ze graag doen. Ook al betekent dit dat ze nadien andere wegen inslaan richting hun passie, los van de werkplek waar ze dan zijn. 


 Tegelijk voelde ik bij mezelf dat ik aan iedereen heel mooie boodschappen en tips meegaf, terwijl ik niet luisterde naar mijn eigen voorschriften… Ik had in 2016 en 2017 al 2 keer de zwarte vlek gezien op het werk… 2018 was het moment om stil te staan: wat wil ik écht? 


 Enkele gesprekken en een bijkomende opleiding later, na een verhuis richting de natuur, zijn we er klaar voor. Ik draag om mijn steen bij in de Westhoek om daar mensen die op zoek zijn naar wat zij op professioneel vlak het liefst willen doen, te begeleiden zodat ook hun werk hun passie kan worden.

In een natuurrijke, rustgevende omgeving ...

heet ik jou welkom om samen van gedachten te wisselen over jouw talenten, jouw passie, jouw droomjob. We doen dit samen aan de hand van de unieke methode waarmee Passion for Work reeds duizenden mensen geholpen heeft om hun droombaan of droombedrijf te realiseren. Het is een fantastische ontdekkingsreis, voor jezelf, voor jouw toekomst!


In mijn vrije tijd...

vind je mij terug op onze boerderij, omringd door mijn warm gezin en onze dieren, waar ik tot rust kom in de keuken, in de moestuin en boomgaard, aan mijn schrijftafel, met een goed boek…


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Karolien Embo - Sint-Amands
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer

Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Gudrun Deryckere - Reningelst, bij Poperinge

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?