arrow_drop_up arrow_drop_down

Eva Van Keymeulen

Life isn't about surviving the storm,
but how to dance in the rain...

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik heb voor sommigen mogelijk een a-typisch professioneel parcours afgelegd. Persoonlijk ervaar ik dit nu als een meerwaarde in mijn privé leven én professionele context gezien de diversiteit aan profielen die ik de afgelopen jaren heb begeleid en diverse functies die ik heb uitgeoefend.

Ik startte aan de basis in een verkoopfunctie, heb me opgewerkt in het bedrijfsleven van onthaal naar een operationele leidinggevende functie en groeide (mits bijscholing via avondonderwijs) naar diverse HR functies (intern en extern). Hierdoor leerde ik de enorme diversiteit van bedrijven, mensen en jobs op de arbeidsmarkt kennen, het belang van elke schakel in een onderneming en van het persoonlijk stilstaan bij wat je drijft, waar je plezier/voldoening uithaalt en wat je energie kost.Ik kwam op een kruispunt...

Gezien ik de crisis van heel dichtbij meemaakte kwam ik op een kruispunt om voor mezelf een bewuste keuze te maken voor de toekomst welke ervaringen, vaardigheden én typische eigenschappen ik professioneel het best kon combineren en inzetten. Dit resulteerde 6 jaar geleden in mijn opstart als outplacement coach en loopbaancoach bij Travvant. Nu kriebelt het opnieuw om deze expertise binnen Passion for Work in te zetten!

 

Een rol mogen spelen in het leven van een kandidaat om terug rust en zelfvertrouwen te vinden, zelfkennis uit te diepen in wie je bent, wat je kan én wat je wil, het gevoel van verder kunnen en durven kijken geeft mij steeds opnieuw een boost. 

 

Een persoonlijke pragmatische aanpak, open communicatie en een dosis humor zijn zaken die mij typeren als mens en in mijn werk.

In mijn vrije tijd...

Laad ik mijn batterijen op door af en toe heerlijk niets te doen, een wandeling in de natuur te maken voor een portie zuurstof en vitamine D, lekker uit eten te gaan of een terrasje te doen, te genieten van een verwenmomentje in de thermen, te reizen, af en toe naar een optreden van een stand up comedian te gaan en dit alles in het goede gezelschap.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH 

KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?