arrow_drop_up arrow_drop_down

Ellen Vanbuel

Je bent ok zoals je bent. 

Maak authentieke keuzes vanuit je kern, 

durf jezelf in de wereld te zetten 

en alles zal op zijn plek vallen.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

“Ellen stelde op het juiste moment de juiste vragen waardoor ik mijn top-5 toch helder kreeg”

Miep Demuynck

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

“De warme en ontspannen ontvangst van Ellen sprak mij direct aan, ik voelde mij zeer op mijn gemak.”

Koen Grosfeld

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Ik geloof dat elke mens geboren wordt met een uniek potentieel en dat het de bedoeling is dat we dit voluit léven. Ik help je graag om op een duurzame en evenwichtige manier datgene te realiseren wat echt past bij wie je bent zodat jij jouw uniek potentieel voluit kan léven. Hierdoor sta je in je kracht en ervaar je energie, balans en levensvreugde.


Het juist inzetten van talent en coaching was voor mij de rode draad doorheen mijn werk als leidinggevende van 2 reiskantoren. Omdat ik ervaren heb dat mensen prachtige zaken realiseren wanneer hun talenten juist worden ingezet, wanneer ze ondersteund worden door een coach én wanneer ze goed voor zichzelf zorgen, heb ik besloten hiervan mijn job te maken. Sámen bereiken we immers méér.

Ik wil weten wat maakt dat mensen doen wat ze doen, wat voor hen belangrijk is.

Mijn hele leven al ben ik geboeid door persoonlijke ontwikkeling en heb ik nood aan diepgang: ik wil weten wat maakt dat mensen doen wat ze doen, wat voor hen belangrijk is, wat hen drijft en bezielt. Van daaruit ben ik oprecht geïnteresseerd in jouw (carrière)verhaal en vind het daarbij belangrijk om te kijken hoe je vanuit jouw uniciteit en persoonsontwikkeling een positieve en zinvolle bijdrage kan leveren aan je groter geheel zoals bijvoorbeeld je werk, gezin of de samenleving. Dit zorgt namelijk voor een gevoel van vervulling, zingeving en welzijn.

In mijn vrije tijd ...

hou ik ervan om met mijn partner te wandelen in de natuur. Dit geeft me zuurstof, helderheid en een gevoel van verbondenheid. Verder ben ik graag mama en breng ik vaak tijd door met mijn kinderen. Het geeft me voldoening te zien hoe zij elk uniek zijn en hun eigen interesses hebben, vanaf zeer jonge leeftijd. Daarnaast verdiep ik me al meer dan 10 jaar in verschillende vormen van relaxatie zoals yoga en mindfulness. Ik beoefen dagelijks yoga en dit geeft me innerlijke rust en balans. Dit zorgt er ook voor dat ik tijdens mijn werk in staat ben om je mijn volle aandacht te geven binnen een kader van respect, integriteit en authenticiteit.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.


Ellen werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Ellen Vanbuel stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

"Na de workshop 'Personal Branding' door Katrin Van de Water ging ik met Ellen Vanbuel van Passion for Work in zee om uit te zoeken waarmee ik de volgende twintig jaar het verschil kan maken. 


Onderdeel van de begeleiding is het rangschikken van competenties en waarden. Dat was geen evidente klus voor mij. Ellen stelde op het juiste moment de juiste vragen waardoor ik mijn top-5 toch helder kreeg. Ze voelde ook goed aan dat ik op zoek moet naar meer mentale rust en fysieke beweging. 


Dankzij de vier uur coaching door Ellen heb ik het gevoel al een stukje van mezelf gevonden te hebben!"

Miep Demuynck
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.


Het jaar 2017 ben ik moeten doorworstelen op professioneel vlak en was op zoek naar iets of iemand die mij daar richting in kon geven.

Zodoende ben ik via de site van Passion For Work terecht gekomen bij Ellen Vanbuel en heb direct een afspraak met haar gemaakt.

De warme en ontspannen ontvangst van Ellen sprak mij direct aan, ik voelde mij zeer op mijn gemak.


Via duidelijk en professioneel materiaal en aanpak heb ik door Ellen weer een duidelijk en helder beeld van wat ik kan en waar ik op moet focussen. Tijdens het traject bij Passion for Work werd ik opgebeld door een extern bedrijf met een jobaanbieding. Ellen bevestigde me dat deze optie past bij mijn belangrijkste competenties en waarden. Voor mij is het een fijne wetenschap dat iemand me bevestigt dat dit de juiste weg is voor mij.


Ik kan iedereen die het even niet meer zo goed weet aanraden om contact te zoeken met Ellen.

Koen Grosfeld, fleet & conversion manager,

volgde in " 5 stappen weten wat ik wil" 

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Teamwork! Hoe draag je zélf bij aan een bevlogen team?

Maak jij deel uit van een bevlogen team? Dan weet je dat dat fun en inspirerend is, dat je betrokken bent en met plezier iets extra doet voor de organisatie, dat je elkaar motiveert om te presteren en productief te zijn. Prikkelt dit jou? Lees dan zeker verder, want ik heb het geluk gehad jarenlang leiding te geven aan een bevlogen team en deel je graag mijn aanpak.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?