arrow_drop_up arrow_drop_down

Charlotte De Vos

Go confidently in the direction of your dreams 

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

15 jaar lang heb ik de wereld rondgereisd om samen met mijn vriendinnen te doen wat ik het liefste deed: hockeyen. Mijn hoogtepunt was zonder twijfel onze deelname aan de Olympische Spelen in Londen 2012, als aanvoerder van het nationale hockeyteam. 


Vijf jaar geleden zette ik een punt achter mijn topsportcarrière. En ook al was ik ervan overtuigd dat het mij nooit zou overkomen viel ik in een zwart gat. Wat nu? Wie ben ik eigenlijk? Zal ik ooit een nieuwe passie vinden? 


Na een hobbelige zoektocht, die gepaard ging met het ondernemen en het uitproberen van verschillende zaken, leerde ik dat ik vele passies heb. Onmogelijk staat niet in mijn woordenboek, ik ben een doorzetter die van uitdagingen houd. Ik vind mijn geluk in het creëren van diepgang in alles wat ik doe; werk, relaties, persoonlijke groei, het leven …

Waar een wil is, is een weg …

Met deze overtuiging en de methodologieën van Passion for Work coach ik je graag naar jouw droomjob en naar een leven dat je meer vervulling en voldoening geeft! 


Op basis van jouw vraag en behoefte gaan we aan de slag. We creëren nieuwe inzichten en dringen door tot de essentie van wie je bent, waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt. Ook kijk ik graag samen met jou hoe je dit kan realiseren, of je nu wil werken als werknemer, freelancer of ondernemer … 


Tijdens deze zoektocht ben ik graag je klankbord en motivator. Ik geef je de juiste prikkels en daag je uit op weg naar jouw einddoel.

Life is VANtastic … 

Ik coach vanuit mijn campervan aan de rand van het Antwerpse water of in Brasschaat. Mijn VAN is mijn vrijheid, kantoor en instant vakantiegevoel. In deze inspirerende omgeving werken we samen aan jouw doel.


Naast mijn werk voor Passion for Work geef ik teambuildings en presentaties in bedrijven en begeleid ik jonge topsporters naar hun top. Ondernemen zit in mijn bloed en ik hou ervan om nieuwe concepten te bedenken.


In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport, yoga en meditatie. Tijdens de roadtrips met de VAN werk ik aan nieuwe ideeën en lees ik veel.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennis-makingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken aan jouw droombaan of droombedrijf!


Charlotte werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?